Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Msza o zdrowie księdza Józefa Gołębiowskiego
~~Marta niezalogowany
3 godz. 58 min. temu
Wstydu nie macie czy co.Ten ksiądz wyganiał ludzi z kościoła,był bardzo nie miły i pazerny na kasę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielona Tawuła niezalogowany
3 godz. 26 min. temu
~~Szarobłękitny Buk napisał(a): "... za zdrowie"? Chyba - o zdrowie.

Za zdrowie to się pije setę /
~~Krasna Borówka niezalogowany
3 godz. 3 min. temu
~~Malwa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Była parafianka napisał(a): Najgorszy ksiądz, jakiego w życiu miałam okazję poznać! Dzieci przed komunią były zastraszane, parafianie wyszydzani podczas kazań

Zapraszam do Kruszyna zobaczy Pani co to terror przed komunią ( też jestem byłą parafianką z JP)

Co za bzdury. Jestem z Kruszyna. Moje dzieci tu przystepowały do komunii
~~Bladoniebieska Hakonechloa niezalogowany
2 godz. 59 min. temu
Taki był oazerny na kasę, ż
~~Bladoniebieska Hakonechloa niezalogowany
2 godz. 54 min. temu
Taki był pazerny na kasę, że w pocerowanej sutannie chodził... komentujący (trudno was nazwać ludźmi) - opamiętajcie się. Same kryształowe charaktery zabrały tu głos...
~~Kirowy Wyżlin niezalogowany
2 godz. 31 min. temu
~~Krasna Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malwa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Była parafianka napisał(a): Najgorszy ksiądz, jakiego w życiu miałam okazję poznać! Dzieci przed komunią były zastraszane, parafianie wyszydzani podczas kazań

Zapraszam do Kruszyna zobaczy Pani co to terror przed komunią ( też jestem byłą parafianką z JP)

~~Krasna Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malwa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Była parafianka napisał(a): Najgorszy ksiądz, jakiego w życiu miałam okazję poznać! Dzieci przed komunią były zastraszane, parafianie wyszydzani podczas kazań

potwierdzam, komunia była lata temu w małej i ciasnym budynku zanim jeszcze powstał kościół.... ksiądz był ostry ale nikomu krzywda się nie działa, zawsze był ksiądz prowadzący dzieci do komunii, było granie na gitarze na mszy dla dzieci, nikt nie mial stresa, a było z 200 dzieci..... ksiądz w Kruszynie oj nie wspominam dobrze egzaminów dzieci za księdza Ludwika.... także mam porównanie....
~~Kirowy Wyżlin niezalogowany
2 godz. 29 min. temu
~~Marta napisał(a): Wstydu nie macie czy co.Ten ksiądz wyganiał ludzi z kościoła,był bardzo nie miły i pazerny na kasę

wybudował koscił, i dwa budynki towarzyszące, kosił sam zywopłoty, dbał o wszystko co było kupowane do kościoła, nie mial kasy z góry to musiał ludzi prosić.... wszystko zostało do dziś i słuzy kolejnym pokoleniom.....
~~Ewa niezalogowany
1 godz. 55 min. temu
Najlepszy Ksiądz życzę dużo zdrowia
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.