~~Szarobłękitny Buk napisał(a): "... za zdrowie"? Chyba - o zdrowie.
~~Malwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Była parafianka napisał(a): Najgorszy ksiądz, jakiego w życiu miałam okazję poznać! Dzieci przed komunią były zastraszane, parafianie wyszydzani podczas kazań
Zapraszam do Kruszyna zobaczy Pani co to terror przed komunią ( też jestem byłą parafianką z JP)
~~Krasna Borówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malwa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Była parafianka napisał(a): Najgorszy ksiądz, jakiego w życiu miałam okazję poznać! Dzieci przed komunią były zastraszane, parafianie wyszydzani podczas kazań
Zapraszam do Kruszyna zobaczy Pani co to terror przed komunią ( też jestem byłą parafianką z JP)
Co za bzdury. Jestem z Kruszyna. Moje dzieci tu przystepowały do komunii
~~Krasna Borówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malwa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Była parafianka napisał(a): Najgorszy ksiądz, jakiego w życiu miałam okazję poznać! Dzieci przed komunią były zastraszane, parafianie wyszydzani podczas kazań
Co za bzdury. Jestem z Kruszyna. Moje dzieci tu przystepowały do komunii
potwierdzam, komunia była lata temu w małej i ciasnym budynku zanim jeszcze powstał kościół.... ksiądz był ostry ale nikomu krzywda się nie działa, zawsze był ksiądz prowadzący dzieci do komunii, było granie na gitarze na mszy dla dzieci, nikt nie mial stresa, a było z 200 dzieci..... ksiądz w Kruszynie oj nie wspominam dobrze egzaminów dzieci za księdza Ludwika.... także mam porównanie....
~~Marta napisał(a): Wstydu nie macie czy co.Ten ksiądz wyganiał ludzi z kościoła,był bardzo nie miły i pazerny na kasę