Zastosowana autokorekta
~~Złotobrązowy Mikołajek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ooooo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Referendum jest jak najbardziej wskazane ale o odwołanie burmistrza ,tylu ludzi co zdradziła kłamiąc przez 10 lat i tyle obietnic bez pokrycia ,radni nie powinni udzielić jej absolutorium i wtedy referendum będzie z urzędu .
Jak ma spełnić obietnice jak jej nie dajecie! Wszystko podważacie co chciałaby zrobić!,
No właśnie bo się już pogubiłem i nie nadążam , to ludzie w Wykrotach są za budowa nowego Ośrodka Zdrowia , czy chcą remontować stary ??? Są za czy przeciw ??? Oni chyba sami jeszcze nie wiedza jak Swidrowa zapowie tak będzie ???
Ludzie opowiedzieli się za nowym budynkiem. Było zebranie , była pani burmistrz, były plany budowy. Wszyscy byli ZA. A teraz dwóch z Wykrot zakłada komitet żeby odwołać radnych bo nie chcą remontować. Przecież to jakiś obłęd.
~~Złotobrązowy Mikołajek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hipokryci napisał(a): Ludzie z Wykrot znòw manipulowani.
Radna sklada wniosek do budzetu o dodatkowe oświetlenie. Inicjatorzy chca ja min odwolac?
Zarzut brak oswietlenia I brak wspolpracy z Burmistrzem
Radna zrobiła swoje Rada wprowadziła popawki.
Burmistrz nie chciała oświetlenia.
Ludzie czytajcie to i wyciagajcie sami wnioski
~~Brunatnopopielata Petunia napisał(a): Materiiał sponsorowany na portalu obrazajacym czytelnikĂłw swoich i Bolec.Info, bogaci ludzie organizują referendum. Zastosowana autokorekta
~~Złotobrązowy Mikołajek napisał(a): ~~Złotobrązowy Mikołajek napisał(a): Ktoś napisał: ~~Hipokryci napisał(a): Ludzie z Wykrot znòw manipulowani.
Radna sklada wniosek do budzetu o dodatkowe oświetlenie. Inicjatorzy chca ja min odwolac?
~~xyz napisał(a): ~~Złotobrązowy Mikołajek napisał(a): ~~Złotobrązowy Mikołajek napisał(a): Ktoś napisał: ~~Hipokryci napisał(a): Ludzie z Wykrot znòw manipulowani.