Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec: Mieszkańcy chcą odwołania Rady Miejskiej. Zapowiadają referendum!
~~pytanie 4 niezalogowany
16 lutego 2025r. o 15:20
~~Wow napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudawy Chmiel napisał(a): To buractwo od Relicha trzeba pogonić. Tępaki co o niczym nie mają pojęcia i robią wszystko aby przeszkodzić.

Bądź cierpliwy a przekonasz się

Co waszym biedakom Robert obiecasz , 40 dziewic w niebie ?
A ty co, niepokalany jak Jacek Kurski , ha ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Terakotowa Golteria niezalogowany
16 lutego 2025r. o 17:06
~~pytanie 4 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wow napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudawy Chmiel napisał(a): To buractwo od Relicha trzeba pogonić. Tępaki co o niczym nie mają pojęcia i robią wszystko aby przeszkodzić.

Bądź cierpliwy a przekonasz się

Co waszym biedakom Robert obiecasz , 40 dziewic w niebie ?
A ty co, niepokalany jak Jacek Kurski , ha ?

Myślę ,że Świdrowa dużo więcej obiecała od Roberta dlatego wygrała ,
~~Brązowa Firletka niezalogowany
16 lutego 2025r. o 17:15
Nowogrodziec usunął ludzi z komisji wyborczych ,bo byli z koalicji
~~Terakotowa Golteria niezalogowany
16 lutego 2025r. o 17:48
~~Brązowa Firletka napisał(a): Nowogrodziec usunął ludzi z komisji wyborczych ,bo byli z koalicji

Czyja była ta koalicja Świdrowej czy RR?
~~PO PIERWSZE TERAZ My niezalogowany
16 lutego 2025r. o 17:54
Po Pierwsze Mieszkańców:)
~~Malachitowa Trzykrotka niezalogowany
16 lutego 2025r. o 18:29
~~Rudawy Chmiel napisał(a): To buractwo od Relicha trzeba pogonić. Tępaki co o niczym nie mają pojęcia i robią wszystko aby przeszkodzić.

Ale ty jesteś naiwny gorzej niż te buraki , zobaczymy kto następny będzie w kolejce , buraki od Relicha , radna z Wykrot , wiece prezes z veto . Mam nadzieje ze skończy się na tym
~~Kultura niezalogowany
16 lutego 2025r. o 18:50
~~Malachitowa Trzykrotka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudawy Chmiel napisał(a): To buractwo od Relicha trzeba pogonić. Tępaki co o niczym nie mają pojęcia i robią wszystko aby przeszkodzić.

Ale ty jesteś naiwny gorzej niż te buraki , zobaczymy kto następny będzie w kolejce , buraki od Relicha , radna z Wykrot , wiece prezes z veto . Mam nadzieje ze skończy się na tym

Pięknie Cię mama nauczyła kultury osobistej. Mam nadzieje, ze nie jesteś nauczycielem i nie przekazujesz dalej swoją kulturę osobistą.
Jak można nazywać ludzi burakiem, choć to bardzo pożywne i zdrowe warzywo.
Może spróbuj zjeść lub zrobić sobie koktajl. Może pomoże na rozum.

~~xyz niezalogowany
16 lutego 2025r. o 19:00
~~Kultura napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malachitowa Trzykrotka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudawy Chmiel napisał(a): To buractwo od Relicha trzeba pogonić. Tępaki co o niczym nie mają pojęcia i robią wszystko aby przeszkodzić.

Pięknie Cię mama nauczyła kultury osobistej. Mam nadzieje, ze nie jesteś nauczycielem i nie przekazujesz dalej swoją kulturę osobistą.
Jak można nazywać ludzi burakiem, choć to bardzo pożywne i zdrowe warzywo.
Może spróbuj zjeść lub zrobić sobie koktajl. Może pomoże na rozum.

Jeżeli ci od R R to ,,buractwo " to jak nazwać tych od Świdrowej, głąby kapuściane ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza