~~Wow napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudawy Chmiel napisał(a): To buractwo od Relicha trzeba pogonić. Tępaki co o niczym nie mają pojęcia i robią wszystko aby przeszkodzić.
Bądź cierpliwy a przekonasz się
~~pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wow napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudawy Chmiel napisał(a): To buractwo od Relicha trzeba pogonić. Tępaki co o niczym nie mają pojęcia i robią wszystko aby przeszkodzić.
Bądź cierpliwy a przekonasz się
Co waszym biedakom Robert obiecasz , 40 dziewic w niebie ?
A ty co, niepokalany jak Jacek Kurski , ha ?
Myślę ,że Świdrowa dużo więcej obiecała od Roberta dlatego wygrała ,
~~Brązowa Firletka napisał(a): Nowogrodziec usunął ludzi z komisji wyborczych ,bo byli z koalicji
~~Rudawy Chmiel napisał(a): To buractwo od Relicha trzeba pogonić. Tępaki co o niczym nie mają pojęcia i robią wszystko aby przeszkodzić.
~~Malachitowa Trzykrotka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudawy Chmiel napisał(a): To buractwo od Relicha trzeba pogonić. Tępaki co o niczym nie mają pojęcia i robią wszystko aby przeszkodzić.
Ale ty jesteś naiwny gorzej niż te buraki , zobaczymy kto następny będzie w kolejce , buraki od Relicha , radna z Wykrot , wiece prezes z veto . Mam nadzieje ze skończy się na tym
~~Kultura napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malachitowa Trzykrotka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudawy Chmiel napisał(a): To buractwo od Relicha trzeba pogonić. Tępaki co o niczym nie mają pojęcia i robią wszystko aby przeszkodzić.
Ale ty jesteś naiwny gorzej niż te buraki , zobaczymy kto następny będzie w kolejce , buraki od Relicha , radna z Wykrot , wiece prezes z veto . Mam nadzieje ze skończy się na tym
Pięknie Cię mama nauczyła kultury osobistej. Mam nadzieje, ze nie jesteś nauczycielem i nie przekazujesz dalej swoją kulturę osobistą.
Jak można nazywać ludzi burakiem, choć to bardzo pożywne i zdrowe warzywo.
Może spróbuj zjeść lub zrobić sobie koktajl. Może pomoże na rozum.
Jeżeli ci od R R to ,,buractwo " to jak nazwać tych od Świdrowej, głąby kapuściane ?