~~skorn napisał(a): Sławek Mentzen jest jak śp.Kononowicz ,, nie będzie niczego'' !
Czasami to aż nie dowierzam że ludzie są tak tępi, skoro nauka w Polsce jest bezpłatna, a w podstawówce przymusowa.
~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a):Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Sławek Mentzen jest jak śp.Kononowicz ,, nie będzie niczego'' !
Czasami to aż nie dowierzam że ludzie są tak tępi, skoro nauka w Polsce jest bezpłatna, a w podstawówce przymusowa.
Noo, twój trzask to wie jak kibel za 650 tysi postawić za państwowe. Wie jak promować ekoterroryzm i będzie miał bezpośredni telefon do ursuli, ale tylko ze słuchawką bez mikrofonu.
~~Szarobura Szydlica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Sławek Mentzen jest jak śp.Kononowicz ,, nie będzie niczego'' !
Noo, twój trzask to wie jak kibel za 650 tysi postawić za państwowe. Wie jak promować ekoterroryzm i będzie miał bezpośredni telefon do ursuli, ale tylko ze słuchawką bez mikrofonu.
Niemieckie sadzonki drzew też kupi za odp cenę
Ja magistrem jestem , a ty PiSi tłuczku kartoflany ile lat w podstawówce ?
~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobura Szydlica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Sławek Mentzen jest jak śp.Kononowicz ,, nie będzie niczego'' !
Niemieckie sadzonki drzew też kupi za odp cenę
Ja magistrem jestem , a ty PiSi tłuczku kartoflany ile lat w podstawówce ?
Magistrem? :) Chyba po kolegium tumanum popisowski młocie.
~~Patusy napisał(a): Mentzen to kandydat PATOLOGII
~~Patusy napisał(a): Mentzen to kandydat PATOLOGII