Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
~~logik niezalogowany
23 marca 2025r. o 15:52
Oni temu Mentzenu to wgrali jakoś na dysk, czy co z nim zrobili ? .Koleś uczy się jednej przemowy i śmiga z nią po Polsce. Jak taki ociężały muł. Jak się nie nauczy na pamięć to nic nie wyduka. Teraz jacyś doradcy doradzili mu, że jak nie wie co odpowiedzieć, to żeby powtarzał jak mantrę : proszę o mądrzejsze pytanie. Albo "to nieprawda, my to liczyliśmy w czerwcu i nam wyszło inaczej, nie będę odpowiadał na takie pytania, nie rozumiem tak postawionego pytania"
Mentzenowi się nie dziwię, że młodzik chce robić karierę polityczną , ale żal mi tych jego nieletnich wielbicieli ,tępo myślących , zaślepionych, bez wizji przyszłości ich pseudo kandydata .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Patologia niezalogowany
23 marca 2025r. o 16:39
Na głupiego zagłosuje tylko głupszy od niego
~~Zielonkawożółta Rezeda niezalogowany
23 marca 2025r. o 18:19
~~Patologia napisał(a): Na głupiego zagłosuje tylko głupszy od niego

Dlatego głosujesz na Trzaskowskiego?
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
23 marca 2025r. o 18:25
~~logik napisał(a): Oni temu Mentzenu to wgrali jakoś na dysk, czy co z nim zrobili ?
Mentzenowi się nie dziwię, że młodzik chce robić karierę polityczną , ale żal mi tych jego nieletnich wielbicieli ,tępo myślących , zaślepionych, bez wizji przyszłości ich pseudo kandydata .

Dobre, "bez wizji przyszłości..."
Nie to co nasze 100 Konkretów, - profesjonalny, jasny program na 100 Dni :D:D
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik niezalogowany
23 marca 2025r. o 18:29
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~logik napisał(a): Oni temu Mentzenu to wgrali jakoś na dysk, czy co z nim zrobili ?

Dobre, "bez wizji przyszłości..."
Nie to co nasze 100 Konkretów, - profesjonalny, jasny program na 100 Dni :D:D

Matka twoja Tusku przyklaskuje tym konkretom ? Zadowolona z rządu ?
~~Olo niezalogowany
23 marca 2025r. o 18:51
Posiadam podobną wiedzę ekonomiczną jak Mentzen pomimo, że jestem mechanikiem maszyn i urządzeń fabrycznych. Ktoś powie, ale przecież Mentzen ma doktorat z ekonomii, ja odpowiem "mam rower z aluminiową ramą".
W sumie na jedno wychodzi.
~~Jasnożółty Żywotnikowiec niezalogowany
23 marca 2025r. o 19:00
~~Olo napisał(a): Posiadam podobną wiedzę ekonomiczną jak Mentzen pomimo, że jestem mechanikiem maszyn i urządzeń fabrycznych. Ktoś powie, ale przecież Mentzen ma doktorat z ekonomii, ja odpowiem "mam rower z aluminiową ramą".
W sumie na jedno wychodzi.

Rozumowanie lewackiego pełoka
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
23 marca 2025r. o 19:09
Janusz jak chcesz wiedzieć co zrobi rząd Tuska to zacznij czytać niemieckie gazety . Tam zawsze tydzień wcześniej jest napisane co będzie robić w przyszłości Tusk w Polsce.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza