Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Hotel znów reklamuje się niesmacznie - biusty i wódeczka zapraszają na Bowling Bolesławiec
~~abstynent niezalogowany
14 lutego 2025r. o 9:50
Najwyraźniej wewnątrz lokalu jest gorąco i należy się ubrać lekko.
Nie wiedziałem że bolesławianie tacy pruderyjni.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Indygowy Dziewięćsił niezalogowany
14 lutego 2025r. o 10:59
Bardzo ładna reklama.
Co to Qwa za ciemnogród się robi w tym mieście !
~~do stulejarzy niezalogowany
14 lutego 2025r. o 11:00
stulejarze cycka nie widzieli na oczy i sie oburzają
~~Uakf niezalogowany
14 lutego 2025r. o 11:08
~~JP3 napisał(a): A te zdziry z plakatu to autentyki cz AI?

Na moje oko to AI, tak na 90%.
Koleżka, który sądzi że to prawdziwe zdjęcia, pewnie rozmawia na mediach społecznościowych ze sztuczną inteligencją i podobnymi zdjęciami profilowymi, i jest święcie przekonany że to prawdziwe kobiety... :)
~~Ciemnopomarańczowy Nagietek niezalogowany
14 lutego 2025r. o 13:20
~~Pożółkły Osteospermum napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białobrązowy Aster napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pożółkły Osteospermum napisał(a): Tusk jest agentem niemieckim zwerbowanym w 1984 przez STASI,nadano mu kryptomnim "OSKAR".Jego akata są w Instytucie Gałki w Berlinie.Czytajcie książkę pt.Niebezpieczne związki Donalda Tuska Wojciecha Sumlińskiego .

Kij ci w oko pisowska onuco
Jestem od Brauna nieszczepionkowy i nie zakażony białkiem kolca.

A Braun ser fotki "szczela" z ruskim szpiegiem wydalonym z Polski rusko onuco :)
~~Ciemnopomarańczowy Nagietek niezalogowany
14 lutego 2025r. o 13:29
Wystarczy tam wejść jedynie i? jeśli Panie z reklamy tam tak nie chodzą to zgłosić na policję oszustwo i? odszkodowanie za wprowadzenie w błąd :)_
~~Buraczkowa Kolendra niezalogowany
14 lutego 2025r. o 13:52
Lubię tam chodzić bo majom dobrom pitcę.
~~JP3 niezalogowany
14 lutego 2025r. o 14:10
~~Uakf napisał(a):
Ktoś napisał: ~~JP3 napisał(a): A te zdziry z plakatu to autentyki cz AI?

Na moje oko to AI, tak na 90%.
Koleżka, który sądzi że to prawdziwe zdjęcia, pewnie rozmawia na mediach społecznościowych ze sztuczną inteligencją i podobnymi zdjęciami profilowymi, i jest święcie przekonany że to prawdziwe kobiety... :)

Też tak myślę, bo trudno uwierzyć że normalna kobieta tak by się dała uprzedmiotowić. A tym samcom co się tak zachwycają, proponuję wrzucić na taką reklamę żonę/partnerkę, siostrę albo córkę. I wtedy czytać o podnieceniu tymże widokiem innych obleśnych facetów. Tyle w temacie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza