~~Kaśka napisał(a): To tam tak to wygląda? Oj to nie zorganizuje tam przyjęcia. Plakat wygląda jak promocja hotelu na godziny ehhh.
~~Rudoczerwona Jukka napisał(a): „ Chylę czoła przed ekonomicznym geniuszem Piotra Romana.
Ale schylę niżej, jeśli Rada Miasta zobowiąże prezydenta
do kupna placu przy Łokietka.
Plac przy Łokietka można kupić na licytacji komorniczej
za niewiele ponad dwa miliony złotych.
Tanio,
bardzo tanio. Dlaczego to jest tanio?
Bo miasto sprzedało prawo do wieczystego użytkowania tego placu w 2006 roku panom Janowi Cołokidziemu i Henrykowi Guzikowi za 4 miliony złotych.
Niecały rok później radni zmienili plan zagospodarowania placu dzięki czemu można było na nim postawić sklep mający dwa tysiące a nie osiemset metrów powierzchni. To zwiększyło wartość gruntu a panowie Guzik i Cołokidzi mogli sprzedać prawo użytkowania wieczystego spółce Spectrum Galerie za (jak twierdził w wywiadzie przedstawiciel tej spółki) 15 milionów złotych.
A dziś można ten grunt kupić za dwa.
To jest promocja! “
14 lat później pan Piotr Roman ponownie
sprzedaje ,
plac w użytkowaniu wieczystym na ul Asnyka
( plac Ks Popiełuszki )
za 900 tyś złotych .
Kolejne perpetum mobile
pana Piotra Romana ?
~~Złocistoruda Maciejka napisał(a): Czyżby ten czytelnik miał na imię Bernard xD?
~~JP3 napisał(a):Dla czego mnie i innych wyzwasz kto ci dał takie prawo ,ja natomiast mam prawo wyrazić swoją opinię i nic złego tym nie widzę że kobiety pokazują piersi .Ale jak ktoś taki jak ty lubi męskie to się nie dziwię że się w ten sposób wypowiadasz.A od mojej żony i córki to się odp....ol pozdrawiamKtoś napisał: ~~Ferdek Kiepski napisał(a): A mi się podobają damskie piersi, ta pani z plakatu ma przepiękne
Pokaż swojej żony albo córki, niech inne prymitywy, takie jak ty też się poślinią.
~~Buraczkowa Kolendra napisał(a): Lubię tam chodzić bo majom dobrom pitcę.