Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kandydat na prezydenta w Bolesławcu
~~Karol niezalogowany
18 lutego 2025r. o 14:46
~~Jasnobrązowy Szupin napisał(a): Wreszcie jeden co mądrze mówi . Cały ten rząd to banda głupców łącznie z Trzaskowskim, który co chwil zmienia swoje poglądy , do wyborów to zostanie Papieżem. Całą rodziną głosujemy na Sławka!!!

Słusznie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Por niezalogowany
18 lutego 2025r. o 16:04
A ja zagłosuję na Józka Nowackiego

~~Ciemnozielony Żywotnik niezalogowany
18 lutego 2025r. o 16:22
A Barczyk Kamil...obywatelski i bezpartyjny samorządowiec i teraz chłop z PSLu ...obywatelski kandydat..:)
~~Wstyd niezalogowany
18 lutego 2025r. o 19:34
Duda jeat analfabetą lub zatrudnia analfabetòw skoro nie wie kto jest jego doradcą. KEMPA napisali KĘPA
Aż tylu baranòw tam siedzi że wstyd się przyznać że nawet oni sami nie wiedzą jak się nazywają i z kim pracują.
~~Pomarańczowoczerwona Śnieguliczka niezalogowany
18 lutego 2025r. o 20:13
~~Curk napisał(a): Mentzen z ruskiej partii kandyduje na prezydenta Polski. To są jaja. Putin zadowolony.

Przeciez Mentzen nie jest ani z Po ani z pisu
~~Czytelniczka niezalogowany
18 lutego 2025r. o 20:24
Ja i moja rodzina planujemy oddać głos na pana Karola Nawrockiego, ale panu Sławomirowi Mentzenowi życzę jak najwyższego wyniku. Zasłużył na to, by odnieść sukces - poprzez swoją pracowitość zdobył mój szacunek. Mam nadzieję, że wszyscy prawicowi kandydaci uzyskają dobre wyniki w nadchodzących wyborach. Pozdrawiam wszystkich, bez względu na poglądy polityczne. :)
~~super niezalogowany
18 lutego 2025r. o 20:29
~~Czytelniczka napisał(a): Ja i moja rodzina planujemy oddać głos na pana Karola Nawrockiego, ale panu Sławomirowi Mentzenowi życzę jak najwyższego wyniku. Zasłużył na to, by odnieść sukces - poprzez swoją pracowitość zdobył mój szacunek. Mam nadzieję, że wszyscy prawicowi kandydaci uzyskają dobre wyniki w nadchodzących wyborach. Pozdrawiam wszystkich, bez względu na poglądy polityczne. :)

Pokaż na czym polega ta ich pracowitość. Tak pracowicie kombinowali że prokuratura nie daje rady tego ogarnąć.
~~Czytelniczka niezalogowany
18 lutego 2025r. o 20:38
~~super napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czytelniczka napisał(a): Ja i moja rodzina planujemy oddać głos na pana Karola Nawrockiego, ale panu Sławomirowi Mentzenowi życzę jak najwyższego wyniku. Zasłużył na to, by odnieść sukces - poprzez swoją pracowitość zdobył mój szacunek. Mam nadzieję, że wszyscy prawicowi kandydaci uzyskają dobre wyniki w nadchodzących wyborach. Pozdrawiam wszystkich, bez względu na poglądy polityczne. :)

Pokaż na czym polega ta ich pracowitość. Tak pracowicie kombinowali że prokuratura nie daje rady tego ogarnąć.

Jak będą wyroki skazujące we wszystkich instancjach, to pogadamy. Na razie upolitycznioną prokuraturą i jej "polowaniami" się nie sugeruję w moich wyborczych decyzjach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.