~~Pineska napisał(a): Kłamią na "górze" I kłamać próbują na "dole". Emeryci już zostali waloryzacją zrobieni na szaro. Teraz trzeba się odwdzięczyć na wyborach prezydenckich. Mimo, że wcześniej głosowałam na KO, to już więcej tego błędu nie popełnię. Wreszcie muszą zrozumieć, że kłamstwo ma krótkie nogi.A
~~Żółtoruda Mina napisał(a): PO dalej odlatuje - lepiej Idźcie pomóc Tuskowi obierać ziemniaki bo do tego się tylko nadajecie. Chyba , że waszym pół wyborcą - zamkniecie na złość PiS kopalnie Turów / gdzie na was tam głosują / a jak to Niemcy czy Czesi powiedzieli , że węgiel do elektrowni w każdej chwili możemy wam dostarczać.
~~Karmelowa Kobea napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pineska napisał(a): Kłamią na "górze" I kłamać próbują na "dole". Emeryci już zostali waloryzacją zrobieni na szaro. Teraz trzeba się odwdzięczyć na wyborach prezydenckich. Mimo, że wcześniej głosowałam na KO, to już więcej tego błędu nie popełnię. Wreszcie muszą zrozumieć, że kłamstwo ma krótkie nogi.A
,, Emeryci już zostali waloryzacją zrobieni na szaro. " - szanowna Pineska piszesz, że zostali robieni na szaro w jaki sposób, skoro rewaloryzacja jest zależna od inflacji.
~~Sale napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karmelowa Kobea napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pineska napisał(a): Kłamią na "górze" I kłamać próbują na "dole". Emeryci już zostali waloryzacją zrobieni na szaro. Teraz trzeba się odwdzięczyć na wyborach prezydenckich. Mimo, że wcześniej głosowałam na KO, to już więcej tego błędu nie popełnię. Wreszcie muszą zrozumieć, że kłamstwo ma krótkie nogi.A
,, Emeryci już zostali waloryzacją zrobieni na szaro. " - szanowna Pineska piszesz, że zostali robieni na szaro w jaki sposób, skoro rewaloryzacja jest zależna od inflacji.
Ty frajerze masz w mózgu inflację, nie robisz zakupów ani oplat i nie wiesz jakie koszty życia są. Puknijcie się w łeb!!!
Najgorzej jak frajer chce kogoś nazwać frajerem, powiadasz koszty życia to przypomnę: chleb w 2016 r - 2,4 zł w 2023r. ten sam chleb 6,4 zł. , metr mieszkania analogicznie 3 tys. zł w 2023 r. na 10 tys zł., miejskie ogrzewanie mieszkania z 145 zł na 550 zł., rata kredytu z 1,4 tys zł na 3,0 tys zł., węgiel z 400 zł na 1500zł itd. . Szkoda mi mojego czasu by dalej tobie wymieniać.