~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): chwytliwe dla otumanionej gawiedzi hasełka o ''ruskich '' zbrodniach na Ukrinie...
a może coś o zbrodniach Azowa i jak pomagali im w tym ''yankee'' znosząc zakazy na dostarczanie im broni?
a dlaczego był przez 10 lat zakaz który zdjął ''bidon''? zakaz ?.. przecież wcześniej odpowiednią ustawą określono Azow jako o brygadę terrorystyczną ,skrajnie nacjonalistyczną ,dopuszczającą się zbrodni i naruszających prawa człowieka...
piszę nieprawdę? ...była taka ustawa i mogę odszukać kto był jej autorem...;D
~~Lucjan napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): chwytliwe dla otumanionej gawiedzi hasełka o ''ruskich '' zbrodniach na Ukrinie...
a może coś o zbrodniach Azowa i jak pomagali im w tym ''yankee'' znosząc zakazy na dostarczanie im broni?
a dlaczego był przez 10 lat zakaz który zdjął ''bidon''? zakaz ?.. przecież wcześniej odpowiednią ustawą określono Azow jako o brygadę terrorystyczną ,skrajnie nacjonalistyczną ,dopuszczającą się zbrodni i naruszających prawa człowieka...
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): chwytliwe dla otumanionej gawiedzi hasełka o ''ruskich '' zbrodniach na Ukrinie...
Znamy , to Janusz znamy , nie na darmo Marcin nazwał cię Ruską Onucą .I te wasze obrzydzenie do wypowiadanego słowa- wojna-.
nic nie wiesz ...
dlaczego nic nie piszesz o Azowie?...dlaczego nie odnosisz się do tego o czym wspomniałem?
bo nic nie wiesz a nawet jak wiesz to wstyd ci nie pozwala tego napisać...;D
dlatego teraz tylko ''pierdłeś'' bezsensownym tekstem ..na dodatek kłamliwym ...;D