Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
22-letni dilerzy mieli w mieszkaniu 4,5 tysiąca porcji narkotyków
~~Diler niezalogowany
3 godz. 5 min. temu
Gownierzom nie chce się robić i kombinują a policja niech zajmie się lubkowem i iwinami tam też młoda patologia rośnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Platynowa Pragnia niezalogowany
2 godz. 31 min. temu
Dlaczego nie areszt?
~~Niebieskofioletowa Inkarwilla niezalogowany
2 godz. 15 min. temu
To dobrze że dozór . Oni jeszcze za młodzi na areszt , to dzieci nasze są .
~~Kupiłem nick niezalogowany
1 godz. 44 min. temu
No i w Bolesławcu będzie susza z ziołem.
Zamiast to zalegalizować to prokuratorzy i sądy robią przerwę w życiorysie człowiekowi.

W sumie od 3 dekad rządzą błazny którzy są głupsi niż Czesi i Niemcy.
1 godz. 37 min. temu
A z drugiej strony to bardzo dobrze że w Polsce będzie dużo wykształconych osobników z Afryki. Oni zawsze mają towar , nie przycinają gramów.
~~Smolista Bakopa niezalogowany
25 min. temu
~~Diler napisał(a): Gownierzom nie chce się robić i kombinują a policja niech zajmie się lubkowem i iwinami tam też młoda patologia rośnie

To samo jest w Osłej, jeżdżą naćpani i po alkoholu
21 min. temu
~~Smolista Bakopa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Diler napisał(a): Gownierzom nie chce się robić i kombinują a policja niech zajmie się lubkowem i iwinami tam też młoda patologia rośnie

To samo jest w Osłej, jeżdżą naćpani i po alkoholu

Bo w Osłej mieszkają same osły
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.