~~Kupiłem nick napisał(a): I następny który kopnął policjantkę i tylko kopnął. Zamiast wybić jej 3 zęby i złamać nos.Ale tyś krec ...ty prosto w łeb aż mi cię biedaku szkoda
Zastosowana autokorekta
~~Strażak Ratownik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): I następny który kopnął policjantkę i tylko kopnął. Zamiast wybić jej 3 zęby i złamać nos.Ale tyś krec ...ty prosto w łeb aż mi cię biedaku szkoda
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
~~Kupiłem nick napisał(a): I następny który kopnął policjantkę i tylko kopnął. Zamiast wybić jej 3 zęby i złamać nos.
~~Zibi napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): I następny który kopnął policjantkę i tylko kopnął. Zamiast wybić jej 3 zęby i złamać nos.
Zagadnienie podżegania regulowanego w art. 18 § 2 Kodeksu karnego (dalej: kk) i oznacza określone, które podżegający chce, przez inną osobę, która jest czynu zabroniona i nakłania ją do tego
Proszę portal Boleć info zgłosić post .i przez nr IP . Jest to karalne .
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Strażak Ratownik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): I następny który kopnął policjantkę i tylko kopnął. Zamiast wybić jej 3 zęby i złamać nos.Ale tyś krec ...ty prosto w łeb aż mi cię biedaku szkoda
Zastosowana autokorekta
Człowieku tak gość ma prz€ krec ane za groźby karalne i za nietykalność policjantki. To jak miałbym mieć już tak prz€ krec ane jak on to wolałbym jej / jemu wybić 3 zęby i złamać nos. Zastosowana autokorekta
Tak ma prze...ne ze dostanie zawiasy na pol roku i tyle w temacie
Zastosowana autokorekta