Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rosja – państwo terroru. Trzy lata zbrodniczej wojny przeciw Ukrainie
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
4 marca 2025r. o 15:04
Nawet Le Pen jest oburzona decyzją Trumpa. U nas PiS- owskie i Konfederuskie łajzy dalej mu klaszczą .Marine Le Pen określiła natychmiastowe zawieszenie pomocy dla Ukrainy przez Donalda Trumpa jako godne potępienia. — To bardzo okrutne dla żołnierzy ukraińskich, którzy patriotycznie bronią swego kraju .
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Jurek niezalogowany
4 marca 2025r. o 17:06
30% społeczeństwa stoi za Putinem i spółką. To wyborcy PiS i Konfy.
To jest dramat tego kraju.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
4 marca 2025r. o 17:21
~~Jurek napisał(a): 30% społeczeństwa stoi za Putinem i spółką. To wyborcy PiS i Konfy.

półprawda....
jestem zagorzałym przeciwnikiem piSSdzielców a z ''konfiarzami'' na kilku płaszczyznach całkiem mi nie ''po drodze''...;D
więc 30% tych którzy myślą jak ja , plus ja to już 40 % ...;D
~~młody demokrata niezalogowany
4 marca 2025r. o 17:35
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): 30% społeczeństwa stoi za Putinem i spółką. To wyborcy PiS i Konfy.

półprawda....
jestem zagorzałym przeciwnikiem piSSdzielców a z ''konfiarzami'' na kilku płaszczyznach całkiem mi nie ''po drodze''...;D

Janusz nie prowokuj bo nam Bernard wszystkie tematy pozamyka . Zostanie tylko moda i pogoda.
~~ niezalogowany
4 marca 2025r. o 17:38
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): więc 30% tych którzy myślą jak ja , plus ja to już 40 % ...;D

Więc jest was troje!! Głupi głupszy i najgłupszy:D
4 marca 2025r. o 18:13
~~młody demokrata napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): 30% społeczeństwa stoi za Putinem i spółką. To wyborcy PiS i Konfy.

półprawda....

Janusz nie prowokuj bo nam Bernard wszystkie tematy pozamyka . Zostanie tylko moda i pogoda.

racja...;D
4 marca 2025r. o 18:42
jednak doszedłem do wniosku że nie pozamyka...
po pierwsze szef mu na to nie pozwoli a on wykonuje tylko rozkazy ... (historia zna takie przepadki że sądzono ludzi wykonujących ''tylko rozkazy'' ...;D
po drugie nie pozamyka bo spadłaby liczba odsłon a tym samym wpływy z reklam a za tym poszły by ''cięcia budżetowe'' dotykające jego kieszeń...

a jak kończą tematy zakładane nawet przez jego kolegę dzisiaj się dowiedziałem...;D
dlatego nie dziwię się że mój temat nie zobaczył ''światła dnia''...;D
~~Lucjan niezalogowany
4 marca 2025r. o 19:38
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): bardzo fajnie się czyta to jak nawet zagorzały piSSior widzi że urzędnicy lub instytucje na Ukrainie nie dotrzymują zawieranych umów...
ciekawe czy redaktor o tym wie i czy nie uzna tego za atakowanie biednej Ukrainy albo co gorsze tym samym za ''działania na rzecz Rosji'' ...

Przestań już ruska onuco . O twoim ojcu napisz o kochance twojej, daj już spokój tej biednej Ukrainie.
REKLAMA Nowe domy!