Nagroda 5000 a mandat za jedno wykroczenie do 500zl. A zróbcie tak żeby za jedno wykroczenie był mandat 5000 to Wam się bardziej opłaci.
To idę w takim razie wywalić coś do lasu a potem sam się podpierdziele. Dostanę nagrodę 5tys z której oplace mandat 500zl.
Wszyscy wiedzą , kto w gminie Nowogrodziec rozbiera samochody na złom a niepotrzebne plastiki i opony wyrzucają i podpalają . Non stop w okolicach Wykrot palone są części samochodowe . Gmina i policja udają że nie ma problemu . Kiedyś rozmawiałem o tym ze znajomym strażakiem i chciałem zająć się sprawą , on powiedział żebym dał sobie z tym spokój bo mogę mieć kłopoty ze strony tych osób , mogą się mścić . Niech policja sprawdzi kto przywozi skorupy aut na okoliczne skupy złomu . Handlarze zlecają gówniarzom wywózkę tych niepotrzebnych śmieci za jakieś grosze a ci przeznaczają to na alkohol i narkotyki . Mam nadzieję że Pani burmistrz Nowogrodźca i policja zajmie się sprawą , ile kasy idzie na interwencję straży pożarnej a o szkodzie dla środowiska już nie mówię !
~~Nowogrodziec Ocice niezalogowany 16 marca 2025r. o 20:44
Co dzień chodzę trasą Nowogrodziec Ocice i muszę z przykrością stwierdzić że każdego ranka na poboczu drogi są wyrzucane nowe śmieci: opony,drzwi od aut i worki że śmieciami. Policja tam często jeździ, ale jak widać nie są kompletnie zainteresowani tymi odpadami! Przykre i smutne,ale niestety prawdziwe. Wystarczyło by przeszukać te worki i kto wie może by znalazł się jakiś ślad właścicieli tych odpadów. To samo tyczy się na bocznej drodze z ul.Mlyńskiej w stronę nowego cmentarza...tam to co dzień przybywa butelek po tak zwanych "małpkach" jest ich tam mnóstwo wyzwalanych. Może by się ktoś tym zainteresował? Po co mamy Straż Miejską i Policję? Zwracam się z prośbą do Pani burmistrz żeby coś w tym kierunku zaczeli działać.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.