Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolec.Info z Nagrodą Honorową Prezydenta Bolesławca za promocję miasta [FOTO, WIDEO]
~~Zielonobiały Szupin niezalogowany
24 marca 2025r. o 22:48
Gratulacje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudozłota Kolkwicja niezalogowany
25 marca 2025r. o 5:53
~~Gosc napisał(a): Na statuetkę zasłużył wyłącznie pan. Bernard to jego pomysł. z tymi butelkami

Cóż... nie został nawet wymieniony przez chat gpt w tym autopromocyjnym tekscie... ale jaki absolwent dziennikarstwa, taka notatka prasowa, więc akurat ten drobny szczegół trafil do bełkotu w wideo, którego nikt o zdrowych zmyslach nie odpala... no mówcą pan nie jest :) jak i dziennikarzem. Ale tuba idealna :) fajną nagrode sobie wyklęczeliście :))
22726
Marcin Marczewski
25 marca 2025r. o 6:35
Większego wrażenia ten komentarz na mnie nie zrobił. Anonimowy - oznacza brak odwagi cywilnej autora. Ale czego można spodziewać po narzekaczach.
No, ale nieważne - cieszy mnie, że odkopujesz temat, który już prawie spadł do archiwum ;-)
~~Joanna niezalogowany
25 marca 2025r. o 6:57
My natomiast oczekujemy od redakcji krytyki władzy, tej samej która obdarowuje nagrodami.
~~Janusz niezalogowany
25 marca 2025r. o 7:00
Marcin Marczewski napisał(a): Większego wrażenia ten komentarz na mnie nie zrobił. Anonimowy - oznacza brak odwagi cywilnej autora. Ale czego można spodziewać po narzekaczach.
No, ale nieważne - cieszy mnie, że odkopujesz temat, który już prawie spadł do archiwum ;-)

Pytanie na które nie padnie konkretna odpowiedź.
NA CZYM MA WIĘC POLEGAĆ ODWAGA CYWILNA?
~~Janusz niezalogowany
25 marca 2025r. o 7:08
Mar Mar napisał(a): Większego wrażenia ten komentarz na mnie nie zrobił. Anonimowy - oznacza brak odwagi cywilnej autora. Ale czego można spodziewać po narzekaczach.

Pytanie które pozostanie bez sensownej odpowiedzi.
Na czym ma polegać ta odwaga cywilna?
22726
Marcin Marczewski
25 marca 2025r. o 7:13
~~Janusz napisał(a): Pytanie które pozostanie bez sensownej odpowiedzi.
Na czym ma polegać ta odwaga cywilna?

Podpisz się imieniem i nazwiskiem. Albo lepiej - zadzwoń do mnie i bezpośrednio przekaż krytykę :-)

Dopisane 25.03.2025r. o godz. 07:13:

~~Joanna napisał(a): My natomiast oczekujemy od redakcji krytyki władzy, tej samej która obdarowuje nagrodami.

Oczekiwania wobec redakcji to akurat mogę ja - jako pracodawca - formułować, a nie anonimowy komentator ;-)

Natomiast tak jak mówiłem - od ponad 20 lat Bolec.Info realizuje funkcję kontrolną prasy i w żadnym stopniu nie zamierzamy z tego rezygnować - żadne nagrody tego nie zmienią. I tak jak w ostatnich tygodniach wielokrotnie pisaliśmy o różnych decyzjach władz, tak i będziemy pisać o tym w kolejnych tygodniach, miesiącach, latach.
~~Jasiu niezalogowany
25 marca 2025r. o 7:15
Co to za nowe standardy na Bolcu , zamiast wypowiedz delikwenta wyciąć z uwagi na ,,chamski komentarz'' , redaktor grzeczny , nie wyzywa , nie kpi , ba , nie wywyższa się .
Koniec świata!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza