Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolec.Info z Nagrodą Honorową Prezydenta Bolesławca za promocję miasta [FOTO, WIDEO]
~~Janusz niezalogowany
25 marca 2025r. o 7:23
Mar Mar napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Janusz napisał(a): Pytanie które pozostanie bez sensownej odpowiedzi.
Na czym ma polegać ta odwaga cywilna?

Podpisz się imieniem i nazwiskiem. Albo lepiej - zadzwoń do mnie i bezpośrednio przekaż krytykę :-)

Jaja sobie robisz? Imieniem i nazwiskiem?
A zapisy ustawy o danych osobowych ? Myślisz że ktokolwiek to zaryzykuje by później jakaś szumowina wycierała sobie mordę nazwiskiem?
Zadzwonić? A dlaczego nie tutaj przy podniesionej kurtynie?
Na tym polega otwartość a nie na rozmowach telefonicznych które później można przemilczeć lub zmanipulować.
Przypomnę jednak...czy to nie czasem było obiecane zorganizowanie spotkania otwartego ''pod koniec wakacji? :D
Czy nie było obiecywane ''w niedługim czasie przywrócenie możliwości dodawania zdjęć''?
(było to obiecane w lipcu ubiegłego roku "
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22726
Marcin Marczewski
25 marca 2025r. o 7:26
~~Janusz napisał(a): Jaja sobie robisz? Imieniem i nazwiskiem?
A zapisy ustawy o danych osobowych ? Myślisz że ktokolwiek to zaryzykuje by później jakaś szumowina wycierała sobie mordę nazwiskiem?

Skoro brak Ci odwagi cywilnej to nie licz na to, że ktoś będzie Cię traktował na poważnie. Życie.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
25 marca 2025r. o 7:44
Marcin Marczewski napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Janusz napisał(a): Jaja sobie robisz? Imieniem i nazwiskiem?

Skoro brak Ci odwagi cywilnej to nie licz na to, że ktoś będzie Cię traktował na poważnie. Życie.

Tak .To akurat ma sens.
Właśnie z braku odwagi cywilnej obawiasz się bezpośredniego spotkania z 'bolecnautami'
Teraz nawet nie potrafisz odnieść się do tego o czym wspomniałem a więc do tego co obiecywałeś.
Czy w związku z tym mam Cię traktować poważnie?
ŻYCIE. HAHAHAHAHA
22726
Marcin Marczewski
25 marca 2025r. o 8:03
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Tak .To akurat ma sens.
Właśnie z braku odwagi cywilnej obawiasz się bezpośredniego spotkania z 'bolecnautami'

Nie obawiam się żadnych spotkań. Nawet proponowałem termin - tylko żaden anonimowych dyskutantów nie potwierdził swojej obecności. Byli głośni, żądali spotkania, a gdy padł termin zapadli się pod ziemię. Ale to w pełni zrozumiałe - łatwo jest anonimowo zaśmiecać forum, niż stawić się i porozmawiać twarzą w twarz ;-)
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
25 marca 2025r. o 8:22
Mar Mar napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Tak .To akurat ma sens.

Nie obawiam się żadnych spotkań. Nawet proponowałem termin - tylko żaden anonimowych dyskutantów nie potwierdził swojej obecności. Byli głośni, żądali spotkania, a gdy padł termin zapadli się pod ziemię. Ale to w pełni zrozumiałe - łatwo jest anonimowo zaśmiecać forum, niż stawić się i porozmawiać twarzą w twarz ;-)

kiedy?...gdzie padła taka propozycja?
nic takiego nie widziałem a jestem tu codziennie i po kilka razy...;D

ukryto to być może w jakimś temacie ale ni było tu oddzielnego tematu o tym niby planowanym spotkaniu...

''Ale to w pełni zrozumiałe - łatwo jest anonimowo zaśmiecać forum, ''

to chyba kolejna kpina z tych ''anonimów''...
przecież to wy sami do tego doprowadziliście ...gdzie te czasy ,dlaczego to zaprzepaściliście że było tu blisko chyba 400 zarejestrowanych ? co z tego zostało?
gdzie te czasy co pisało tu dziesiątki ludzi a ''obserwujących'' były setki?

na pewne usprawiedliwienie można powiedzieć że czasy się zmieniły ,ludzie się zmienili ale największych i destrukcyjnych zmian dokonaliście wy sami...
dzisiaj się obawiacie pytań co się stało ,co wami kierowało że w efekcie tego nawet linki mogą wrzucać tylko ''wybrańcy''...;D
zazwyczaj wazeliniarze lub ci co nie chcą się tu ''wychylać''...;D
to lubicie...to chyba nawet daje wam poczucie ''ważności''... kto wie?
może nawet uważacie że prowadzicie tu jakąś ''misję''?
22726
Marcin Marczewski
25 marca 2025r. o 8:32
Zamiast zaśmiecać to forum tego typu postami jak powyżej - zadzwoń, zaproponuj termin spotkania, na pewno jakaś opcja się znajdzie. Nie mogę Ci wysłać imiennego zaproszenia, bo jesteś anonimem :-)
~~Rudozłota Kolkwicja niezalogowany
25 marca 2025r. o 8:36
Marcin Marczewski napisał(a): Zamiast zaśmiecać to forum tego typu postami jak powyżej - zadzwoń, zaproponuj termin spotkania, na pewno jakaś opcja się znajdzie. Nie mogę Ci wysłać imiennego zaproszenia, bo jesteś anonimem :-)

Ooo, naczelnik w formie, dzien zaczyna od dobrej karmy i wylewów swojej frustracji na anonimków. A zróbmy forum tylko dla zalogowanych i pod nazwiskiem, ale co wtedy z twoimi "celami", ememik :D bo chyba nikt wówczas nie bedzie tu zaglądał, a i tak sie kurczy towarzystwo :) choc karmienie sie wzajemne trolli i emema jest mile i relaksujace:)
~~Rudozłota Kolkwicja niezalogowany
25 marca 2025r. o 8:37
~~Konopna Trytoma napisał(a): Czy to nagroda wzorem Człowieka Roku Gazety Polskiej, od swoich dla swoich?

W punkt
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza