~~Sprzedałem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnożółty Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców
oczywiście zajeli nam miejsca pracy, nasze dzieci juz szukaja pracy i wyjada bo cholera się najechało, niby wojna tacy biedni akurat
Co jest potrzeba być głupim człowiekiem mówiąc / pisząc że Ukrainiec z łamiącym polskim zabiera Polakowi prace.
Nie to nie Ukrainiec wam zabiera miejsca pracy tylko wy jesteście tak beznadziejni.
sam jestes beznadziejny za marne grosze idz pracuj moze ci garb urosnie
~~Sprzedałem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~i muł i wodorosty napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sprzedałem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnożółty Jarząb napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców
oczywiście zajeli nam miejsca pracy, nasze dzieci juz szukaja pracy i wyjada bo cholera się najechało, niby wojna tacy biedni akurat
Co jest potrzeba być głupim człowiekiem mówiąc / pisząc że Ukrainiec z łamiącym polskim zabiera Polakowi prace.
Nie to nie Ukrainiec wam zabiera miejsca pracy tylko wy jesteście tak beznadziejni.
Ci co tu niby szukają schronienia przed wojną to dezerterzy i potomkowie ludobójców z Wołynia, okradając Polaków z pracy jednocześnie blokują młodzieży godziwy start w dorosłe życie ,ten kto nazywa Polaków beznadziejnymi, jest wrogiem polskiego narodu, pasożyty dezerterzy niech wracają do siebie i tam budują swój Eden , zresztą z nich tacy Ukraińcy jak ze mnie Eskimos, wszędzie gadają po rusku, ale taki los zafundował nam PO/PIS a ciemny lud jeszcze ich wybiera,dno
Człowieku jeżeli Polak u siebie w kraju , nie może znaleźć pracy to albo jest osobą upośledzoną albo tak beznadziejna.
Jak można mówić, że Ukrainiec z łamiącym polskim zabiera Polakowi prace. I jeszcze ten głupi tekst … blokują młodzieży start w dorosłe życie!!! Młodzież teraz to jest już w ogóle beznadzieja , Polska młodzież teraz to potrafi się tylko dobrze obsługiwać telefonem
Naj€€bać się
Naćpać a do pracy to się nie garnie.
Taki polski prywaciarz, woli zatrudnić cudzoziemca ua,za psie pieniądze ,niż młodego Polaka,to jest karygodne,ale covidowe dofinansowanie na firmę brali z polskiego budżetu a nie ukraińskiego, a to cwaniaki ,ale już pracy za godziwą pensje dla młodych Polaków nie ma,a z innej półki,gdy pracownik wspomnieć raczy o podwyżce, szef na to, ,,nie pyskuj!bo na twoje miejsce mam kilku ukraińców,czasem myślę że stolicą kraju nad Wisłą jest telawiw
~~Smutek pały napisał(a):Ktoś napisał: ~
Taki polski prywaciarz, woli zatrudnić cudzoziemca ua,za psie pieniądze ,niż młodego Polaka,to jest karygodne,ale covidowe dofinansowanie na firmę brali z polskiego budżetu a nie ukraińskiego, a to cwaniaki ,ale już pracy za godziwą pensje dla młodych Polaków nie ma,a z innej półki,gdy pracownik wspomnieć raczy o podwyżce, szef na to, ,,nie pyskuj!bo na twoje miejsce mam kilku ukraińców,czasem myślę że stolicą kraju nad Wisłą jest telawiw
Nie za psie pieniądze tylko z umowę o pracę . Tusk dał wam 32zł na godzinę, to jeszcze źle .Ekonomiści ostrzegali że to za dużo , że koszty pracy będą szybko rosły . Ale PiSy daj, daj, daj więcej
Sprawdź jak się pisze -telawiw-.