Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bezrobocie w powiecie bolesławieckim najwyższe od ponad roku. Dlaczego dyplom już nie wystarcza?
~~mocny korzeń niezalogowany
wczoraj o 11:43
Kobiety jak chcą , to zawsze robotę znajdą . Jak mąż na wyjeździe, to mogą pracować w domu .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoczerwony Wilec niezalogowany
wczoraj o 14:30
~~Sprzedałem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnożółty Jarząb napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców

oczywiście zajeli nam miejsca pracy, nasze dzieci juz szukaja pracy i wyjada bo cholera się najechało, niby wojna tacy biedni akurat

Co jest potrzeba być głupim człowiekiem mówiąc / pisząc że Ukrainiec z łamiącym polskim zabiera Polakowi prace.

Nie to nie Ukrainiec wam zabiera miejsca pracy tylko wy jesteście tak beznadziejni.

sam jestes beznadziejny za marne grosze idz pracuj moze ci garb urosnie
~~Złotoruda Leszczyna niezalogowany
wczoraj o 17:12
To bezrobocie będzie jeszcze wzrastało około 2,5 roku . Potem nastąpi stabilizacja i spadek bezrobocia .
~~Ob niezalogowany
wczoraj o 17:51
Nie trzeba być wielkim analitykiem ekonomistą, żeby wiedzieć, że tak nie będzie. Ale można nadal zaklinać rzeczywistość i zakłamywać wskaźniki. Co najmniej połowa społeczeństwa to kupi, niestety...
~~Smutek pały niezalogowany
wczoraj o 18:11
~~Sprzedałem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~i muł i wodorosty napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sprzedałem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnożółty Jarząb napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców

oczywiście zajeli nam miejsca pracy, nasze dzieci juz szukaja pracy i wyjada bo cholera się najechało, niby wojna tacy biedni akurat

Co jest potrzeba być głupim człowiekiem mówiąc / pisząc że Ukrainiec z łamiącym polskim zabiera Polakowi prace.

Nie to nie Ukrainiec wam zabiera miejsca pracy tylko wy jesteście tak beznadziejni.
Ci co tu niby szukają schronienia przed wojną to dezerterzy i potomkowie ludobójców z Wołynia, okradając Polaków z pracy jednocześnie blokują młodzieży godziwy start w dorosłe życie ,ten kto nazywa Polaków beznadziejnymi, jest wrogiem polskiego narodu, pasożyty dezerterzy niech wracają do siebie i tam budują swój Eden , zresztą z nich tacy Ukraińcy jak ze mnie Eskimos, wszędzie gadają po rusku, ale taki los zafundował nam PO/PIS a ciemny lud jeszcze ich wybiera,dno

Człowieku jeżeli Polak u siebie w kraju , nie może znaleźć pracy to albo jest osobą upośledzoną albo tak beznadziejna.

Jak można mówić, że Ukrainiec z łamiącym polskim zabiera Polakowi prace. I jeszcze ten głupi tekst … blokują młodzieży start w dorosłe życie!!! Młodzież teraz to jest już w ogóle beznadzieja , Polska młodzież teraz to potrafi się tylko dobrze obsługiwać telefonem
Naj€€bać się
Naćpać a do pracy to się nie garnie.

Taki polski prywaciarz, woli zatrudnić cudzoziemca ua,za psie pieniądze ,niż młodego Polaka,to jest karygodne,ale covidowe dofinansowanie na firmę brali z polskiego budżetu a nie ukraińskiego, a to cwaniaki ,ale już pracy za godziwą pensje dla młodych Polaków nie ma,a z innej półki,gdy pracownik wspomnieć raczy o podwyżce, szef na to, ,,nie pyskuj!bo na twoje miejsce mam kilku ukraińców,czasem myślę że stolicą kraju nad Wisłą jest telawiw
~~Piernikowa Sośnica niezalogowany
wczoraj o 18:15
-Dzień dobry,szukam pracy dla syna.
-A jakie ma wykształcenie?.
-Panie , On ledwo podstawówkę skończył.
-Mam, pomocnik murarza za 8 tyś zeta.
-Panie, to za dużo, On i tak wszystko przepije, nie pracy za 1000 zeta?.
-Jest, ale musiał by wyższe studia skończyć :)
~~prywaciasz niezalogowany
wczoraj o 18:18
~~Smutek pały napisał(a):
Ktoś napisał: ~
Taki polski prywaciarz, woli zatrudnić cudzoziemca ua,za psie pieniądze ,niż młodego Polaka,to jest karygodne,ale covidowe dofinansowanie na firmę brali z polskiego budżetu a nie ukraińskiego, a to cwaniaki ,ale już pracy za godziwą pensje dla młodych Polaków nie ma,a z innej półki,gdy pracownik wspomnieć raczy o podwyżce, szef na to, ,,nie pyskuj!bo na twoje miejsce mam kilku ukraińców,czasem myślę że stolicą kraju nad Wisłą jest telawiw

Nie za psie pieniądze tylko z umowę o pracę . Tusk dał wam 32zł na godzinę, to jeszcze źle .Ekonomiści ostrzegali że to za dużo , że koszty pracy będą szybko rosły . Ale PiSy daj, daj, daj więcej
Sprawdź jak się pisze -telawiw-.
~~Andrzej niezalogowany
15 godz. 0 min. temu
U mnie pozwalniali młodych chłopaków z Polski, za to stare ukrainki zostały.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza