~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A co ci wyżarło resztki mózgu że teraz wieje tam pustką? Błazen z ciebie i tyle.
Gamoniu , czytasz bez zrozumienia a później sapiesz jak starszy człowiek z astmą. Widzisz mi coś wyżarło mózg a ty się już urodziłeś bez mózgu a błazen to ciebie zrobił tylko zapomniał zabić :)
Co ty pieprzysz? Przecież pisałeś że spłodzono cię w którymś z rynsztoków w Amsterdamie.
To było w tym czasie jak stado wyposzczonych marynarzy liberyjskich zeszło z frachtowca. ;]]
~~Kupio napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A co ci wyżarło resztki mózgu że teraz wieje tam pustką? Błazen z ciebie i tyle.
Gamoniu , czytasz bez zrozumienia a później sapiesz jak starszy człowiek z astmą. Widzisz mi coś wyżarło mózg a ty się już urodziłeś bez mózgu a błazen to ciebie zrobił tylko zapomniał zabić :)
Co ty pieprzysz? Przecież pisałeś że spłodzono cię w którymś z rynsztoków w Amsterdamie.
To było w tym czasie jak stado wyposzczonych marynarzy liberyjskich zeszło z frachtowca. ;]]
Wiesz mnie spłodzono w rynsztoku w Amsterdamie a ty jesteś dzieckiem z gwałtu , który miał być wyskrobany jak stara farba ze ściany.