~~Złocistozielony Judaszowiec napisał(a): Ale za trudniejcie też prawdziwych chirurgów a nie felczerów.Byłam kiedyś pacjentem felczera do dzisiaj wspominam go bardzo dobrze.
~~ASTRA napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistozielony Judaszowiec napisał(a): Ale za trudniejcie też prawdziwych chirurgów a nie felczerów.Byłam kiedyś pacjentem felczera do dzisiaj wspominam go bardzo dobrze.
Zastosowana autokorekta
~~Zarumieniona Kuningamia napisał(a):Ktoś napisał: ~~ASTRA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistozielony Judaszowiec napisał(a): Ale za trudniejcie też prawdziwych chirurgów a nie felczerów.Byłam kiedyś pacjentem felczera do dzisiaj wspominam go bardzo dobrze.
Ja też.To był niedość ,że dobry fachowiec to także człowiek "rozrywkowy", z rana przed robotą odwiedzał bar Piast w rynku ( tam gdzie dzisiaj jest skwerk-...aaalnia dla psów).Pędząc do szkoły na 8.00 pukalismy do niego w okienko pokazując na zegarek.
Zastosowana autokorekta
"Fedzio ; nie był felczerem tylko chirurgiem.
~~Orzechowa Laurowiśnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zarumieniona Kuningamia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ASTRA napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistozielony Judaszowiec napisał(a): Ale za trudniejcie też prawdziwych chirurgów a nie felczerów.Byłam kiedyś pacjentem felczera do dzisiaj wspominam go bardzo dobrze.
Ja też.To był niedość ,że dobry fachowiec to także człowiek "rozrywkowy", z rana przed robotą odwiedzał bar Piast w rynku ( tam gdzie dzisiaj jest skwerk-...aaalnia dla psów).Pędząc do szkoły na 8.00 pukalismy do niego w okienko pokazując na zegarek.
Zastosowana autokorekta
"Fedzio ; nie był felczerem tylko chirurgiem.
Dobry był człowiek.