Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto wygrał, a kto przegrał debatę w Końskich? Bolesławianie oceniają
~~Złotoruda Krzewuszka niezalogowany
19 godz. 27 min. temu
~~Karmelowa Kobea napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tusek napisał(a): Bon Żur Czaskowski dostał po pysku mówiąc naszym językiem
Karol do boju
Menda Menzen Tonie na szczęście

Ten twój Karol popisał się takim samym poziomem chamstwa ja ty bo wiedzą raczej nie błysnął.

Idź przewietrz zatłuszczony dzban
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarnofioletowa Tawułka niezalogowany
19 godz. 27 min. temu
~~nie uważam nic napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Myszata Fortegilla napisał(a): Tą tęczową flagą Nawrocki znokautował Trzaskowskiego,który wspierał marsze LGBT,fotografował się na tle flag tęczowych a jak przyszło co do czego flagę schował pod stół.Zachował si,e jak Judasz,ale nie miał wyjścia,to był ciężki nokaut.

Nu... Pagib tawariszcz Nowogejski .

Bążur Prince polo ! Mowa ciała czeskowskiego była tragiczna, typowy cwaniaczek który tylko potrafili szczekać z.usmiechem na twarzy ! Ta karykatura nie może być prezydentem !
~~Różowofioletowy Osteospermum niezalogowany
19 godz. 25 min. temu
~~Karmelowa Kobea napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tusek napisał(a): Bon Żur Czaskowski dostał po pysku mówiąc naszym językiem
Karol do boju
Menda Menzen Tonie na szczęście

Ten twój Karol popisał się takim samym poziomem chamstwa ja ty bo wiedzą raczej nie błysnął.

Karol okazał się o niebo lepszy od ,, tęczowego '', który tę debatę zorganizował przeciw Nawrockiemu .
~~stara doradczyni niezalogowany
19 godz. 17 min. temu
Nowogrodzki wg. wiejskich chamów wygrał debatę. To już wyborów nie będzie i Kaczyński mianuje go prezydentem?
13926
qwax_
19 godz. 14 min. temu
A gdzie leciała ta debata?
Szukałem wczoraj, ale znalazłem tylko jakiś Kabareton w czerwonym studiu :)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Ups niezalogowany
19 godz. 9 min. temu
Hi hi Nawrocki klaun i Pinokio w jednym , żenada nie odpowiedział na żadne pytanie !!!
~~Marcin niezalogowany
19 godz. 1 min. temu
Tęczowy Rafau okrutnie poległ.
~~Do wyzej niezalogowany
18 godz. 57 min. temu
Oj oj oj boli teczowa flaga będzie ważyć dużo dla bon zura hi hi hi idę a rynek zbuki z biedry mam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza