~~Perłowa Dalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Gdy wczoraj ,na debacie telewizyjnej , Trzaskowski wdeptał w ziemię Nowogrodzkiego , Jarosław uznał że nie ma na co czekać.
Wysłał do Bolesławca cyngla!!!
Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Gdy wczoraj ,na debacie telewizyjnej , Trzaskowski wdeptał w ziemię Nowogrodzkiego , Jarosław uznał że nie ma na co czekać.
Wysłał do ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Gdy wczoraj ,na debacie telewizyjnej , Trzaskowski wdeptał w ziemię Nowogrodzkiego , Jarosław uznał że nie ma na co czekać.
Jurgen Rafał weźmie Cię na szparagi Popaprancy tenczowego
Właśnie tak wygląda całokształt nieudaczników ..!z 13 grudnia
Kłamać , kłamać , to łgarze jak się patrzy ….!!!
Tak samo został w ziemię wdeptany Nawrocki , przez Trzaskowskiego, jak Putin przez Hołownie
A Jurgen to napisał….
Doszły mnie słuchy że roztrzęsionego Jasia z policji chcieli do szpitala zabrać w koszuli z długimi rękawami , a taki był odważny , ten Lucjan go wykończy , wyciągał jakieś kartki , zapiski z przed pół wieku … wrażliwy ten Jasio ….
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawy Jałowiec napisał(a): Zadymiarz, emeryt, który nie może wyżyć ze swojej emerytury, bo pieniędzy nie ma i nie będzie
Ostanie pieniądze wydal na gaz!!
HA HA HA HA
~~Jaskraworudy Kokorycz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Perłowa Dalia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Gdy wczoraj ,na debacie telewizyjnej , Trzaskowski wdeptał w ziemię Nowogrodzkiego , Jarosław uznał że nie ma na co czekać.
Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Gdy wczoraj ,na debacie telewizyjnej , Trzaskowski wdeptał w ziemię Nowogrodzkiego , Jarosław uznał że nie ma na co czekać.
Wysłał do ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Gdy wczoraj ,na debacie telewizyjnej , Trzaskowski wdeptał w ziemię Nowogrodzkiego , Jarosław uznał że nie ma na co czekać.
Jurgen Rafał weźmie Cię na szparagi Popaprancy tenczowego
Właśnie tak wygląda całokształt nieudaczników ..!z 13 grudnia
Kłamać , kłamać , to łgarze jak się patrzy ….!!!
Tak samo został w ziemię wdeptany Nawrocki , przez Trzaskowskiego, jak Putin przez Hołownie
A Jurgen to napisał….
Doszły mnie słuchy że roztrzęsionego Jasia z policji chcieli do szpitala zabrać w koszuli z długimi rękawami , a taki był odważny , ten Lucjan go wykończy , wyciągał jakieś kartki , zapiski z przed pół wieku … wrażliwy ten Jasio ….
Mój sierżant zawsze powtarzał: jak nie wiesz co zrobić to się zes^raj. Nie wiem czy to działa bo zawsze wiedziałem co zrobić. Ale spróbować warto.
~~Rdzawy Powój napisał(a): Sprawdzili skąd ten sqrwiej przyjechał ? po mordzie od razu widać że, to stary komuch jest których w PISdzie jest hohoho a może i więcej :)
~~Bladoniebieska Hakonechloa napisał(a): "Jeden pan który tutaj bluzga" - święte słowa. Zwolennicy PO i Rafałka, na swoich imprezach, na przeciwników politycznych bluzgają WSZYSCY.