Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Trzaskowski jest liderem, będzie liderem i wygra te wybory - mówi Robert Kropiwnicki
~~Starozłota Krokosmia niezalogowany
wczoraj o 8:56
„ Kropiwnicki Apartments

Oto portfolio posła – prawdziwy pokaz siły:

Mieszkanie 100 m² – 550 000 zł
Mieszkanie 42 m² – 252 000 zł
Mieszkanie 41 m² – 246 000 zł
Mieszkanie 37 m² – 220 000 zł
Mieszkanie 46 m² – 276 000 zł
Mieszkanie 44 m² – 264 000 zł
Mieszkanie 46 m² – 276 000 zł
Mieszkanie 34 m² – 186 000 zł
Mieszkanie 59 m² – 354 000 zł
Mieszkanie 53 m² – 318 000 zł
Mieszkanie 86 m² – 388 000 zł
Mieszkanie 54 m² – 324 000 zł
Do tego jeszcze garaż 16 m² (20 tys. zł) i ponad 4 hektary ziemi wartej 450 tys. zł. Wartość samego portfela mieszkaniowego przekracza 3,65 miliona złotych. .. ”
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Starozłota Krokosmia niezalogowany
wczoraj o 9:01
„ Kamiński o telefonie od Małgorzaty Kidawy-Błońskiej
- Przed chwilą siedziałem sobie z rodziną przy stole i dostałem telefon od trzeciej osoby w państwie
z taką karczemną awanturą i wrzaskami, że cała moja rodzina słyszała - relacjonował w swoim programie na YouTube Michał Kamiński. -
Naprawdę, karczemna awantura, groźby pod moim adresem.
Taki przyjemny piątek z Platformą Obywatelską mi dzisiaj pani marszałek zafundowała - dodał.
Kamiński stwierdził,
że marszałek Kidawa-Błońska,
"krzycząc" i "drąc się" przez telefon,
miała zapowiedzieć też, że "będzie komisja etyki".
Wicemarszałek utrzymuje, że nie ma sobie nic do … ”
~~Brunatnoczerwony Barwinek niezalogowany
wczoraj o 9:40
kropek - mieszkanie prawem a nie towarem
~~Malinowy Plektrantus niezalogowany
wczoraj o 10:08

Kasia a bobra ty golisz , jutro sobota , to go wykąp. 1. ja nie czekam z kąpaniem do soboty ale widzę,że są brudasy które kapią się tylko w sobotę :p. 2. Musisz być mega nie szczęśliwy Robercik skoro nie masz nic mądrego do napisana:) pozostaje tylko współczuć ci
~~Krwawosiny Śnieżnik niezalogowany
wczoraj o 10:35
Buahahahahaha, i jak wygra wybory to będziemy pić wodę mineralną syfiliankę-trzaskowiankę, a jeździć będziemy telekomunikacją miejską, w której kierowcy zarobią 6200 zł brutto - żenada.
~~hehe niezalogowany
wczoraj o 10:40
~~Starozłota Krokosmia napisał(a): „ Kamiński o telefonie od Małgorzaty Kidawy-Błońskiej
- Przed chwilą siedziałem sobie z rodziną przy stole i dostałem telefon od trzeciej osoby w państwie
z taką karczemną awanturą i wrzaskami, że cała moja rodzina słyszała - relacjonował w swoim programie na YouTube Michał Kamiński. -
Naprawdę, karczemna awantura, groźby pod moim adresem.
Taki przyjemny piątek z Platformą Obywatelską mi dzisiaj pani marszałek zafundowała - dodał.
Kamiński stwierdził,
że marszałek Kidawa-Błońska,
"krzycząc" i "drąc się" przez telefon,
miała zapowiedzieć też, że "będzie komisja etyki".
Wicemarszałek utrzymuje, że nie ma sobie nic do … ”

Misiek misiaczek sobie wybrał i płacze, hehe
~~j23 niezalogowany
wczoraj o 11:34
to jest zwykły buc.
~~Sinawy Mieczyk niezalogowany
wczoraj o 12:01
Panie Kamiński obiecałaś wczoraj o godz. 21 pokazać te pismo z ubeckimi metodami, które dostał twój kierowca i co nie pokazałeś. Mało tego pisma otrzymali wszyscy kierowcy z Sekcji Transportu Senatu, którego treść została przedstawiona i nic tam nie było o donoszeniu o twoich chorobach tylko mają informować kiedy jesteś na chorobowym, kiedy jesteś na urlopie, poleciałeś zagranicę i wtedy można kierowcom zorganizować pracę. Tracisz wiarygodność albo masz zamiar przejść na drugą stronę, ostatnio dużo się mówi co planuje Duda, zresztą to można wywnioskować po tym z którymi kandydatami się spotkał.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo