Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Uratowały klon, ale... niezupełnie
~~Anka niezalogowany
11 godz. 24 min. temu
A co z żulami którzy nie mają się gdzie schronić?
Jak ptaszki mają problem to odrazu dzwonią na policję a gdzie biedni POlacy mają się napić?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Biskupi Słoneczniczek niezalogowany
11 godz. 11 min. temu
Mogla sobie zciac swoj pusty czerep
~~Zeus niezalogowany
11 godz. 4 min. temu
Jestem zażenowany tymi komentarzami. Kompletnie bez sensu . Czy w Bolesławcu mieszkają tylko sami ...e?

Zastosowana autokorekta

613
Drill
10 godz. 57 min. temu
No trochę za bardzo przycięty ale i tak lepiej niz nie przycięty w ogóle. Mam nadzieję że w końcu przytną porządnie drzewa nad parkingiem bo tylko gałęzie po większym wietrze na aucie i karoseria całą ob...na przez ptaki. Ostatnim razem była przycinka to też jakiś oszołom zgłosił a drzea nadal nie przycięte

Zastosowana autokorekta

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
~~Joanna Kowalczyk niezalogowany
10 godz. 51 min. temu
To jest przerażające, jak bardzo obojętna jest ludziom przyroda, mało tego, jest jakiś pęd do tego, żeby zniszczyć każdy skrawek zieleni, każde drzewo, krzewów w naszym mieście już prawie nie ma, losem zwierząt mało kto się przejmuje. Czy naprawdę mamy żyć w zabetonowanym świecie, wdychając
zapach spalin z ukochanych samochodów? Ludzie , naprawdę wam o to chodzi?
~~Kupiłem nick niezalogowany
10 godz. 22 min. temu
Wyciąć wszystkie drzewa w Bolesławcu a zamiast ich wylać beton
~~Brązowożółta Psianka niezalogowany
10 godz. 21 min. temu
To miasto nienawidzi drzew. Chwała mieszkańcom, którzy walczą z lokalną władzą o zachowanie zieleni w naszym mieście.
~~Kupiłem nick niezalogowany
10 godz. 19 min. temu
Lub … wyciąć wszystkie drzewa i posadzić nowe kupione w Niemczech.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza