Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Uratowały klon, ale... niezupełnie
~~Anka niezalogowany
6 godz. 46 min. temu
A co z żulami którzy nie mają się gdzie schronić?
Jak ptaszki mają problem to odrazu dzwonią na policję a gdzie biedni POlacy mają się napić?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Biskupi Słoneczniczek niezalogowany
6 godz. 33 min. temu
Mogla sobie zciac swoj pusty czerep
~~Zeus niezalogowany
6 godz. 26 min. temu
Jestem zażenowany tymi komentarzami. Kompletnie bez sensu . Czy w Bolesławcu mieszkają tylko sami ...e?

Zastosowana autokorekta

613
Drill
6 godz. 19 min. temu
No trochę za bardzo przycięty ale i tak lepiej niz nie przycięty w ogóle. Mam nadzieję że w końcu przytną porządnie drzewa nad parkingiem bo tylko gałęzie po większym wietrze na aucie i karoseria całą ob...na przez ptaki. Ostatnim razem była przycinka to też jakiś oszołom zgłosił a drzea nadal nie przycięte

Zastosowana autokorekta

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
~~Joanna Kowalczyk niezalogowany
6 godz. 13 min. temu
To jest przerażające, jak bardzo obojętna jest ludziom przyroda, mało tego, jest jakiś pęd do tego, żeby zniszczyć każdy skrawek zieleni, każde drzewo, krzewów w naszym mieście już prawie nie ma, losem zwierząt mało kto się przejmuje. Czy naprawdę mamy żyć w zabetonowanym świecie, wdychając
zapach spalin z ukochanych samochodów? Ludzie , naprawdę wam o to chodzi?
~~Kupiłem nick niezalogowany
5 godz. 44 min. temu
Wyciąć wszystkie drzewa w Bolesławcu a zamiast ich wylać beton
~~Brązowożółta Psianka niezalogowany
5 godz. 43 min. temu
To miasto nienawidzi drzew. Chwała mieszkańcom, którzy walczą z lokalną władzą o zachowanie zieleni w naszym mieście.
~~Kupiłem nick niezalogowany
5 godz. 41 min. temu
Lub … wyciąć wszystkie drzewa i posadzić nowe kupione w Niemczech.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza