Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cisza wyborcza przed wyborami 2025 – ważne informacje dla mieszkańców Bolesławca i powiatu
~~To nie tak niezalogowany
14 godz. 43 min. temu
Myrcha się "pomylił", Tusk rżnie głupa...
Kraina bezkarności?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasiu niezalogowany
7 godz. 26 min. temu
Cisza wyborcza TV Republika;
. Rząd Tuska łupi Polaków, Orlen łupi Polaków, Tusk obiecał, że będzie taniej jest drożej, chcą zniszczyć kopalnię w Bogdance. I tak to sobie leci non stop. I co sądzicie? To złamanie ciszy wyborczej? A może spryt i walka do samego końca?
Telewizja dla idi^otów, redagowana przez idi^otów, odbierana prze idi^otów.

Cisza Wyborcza to w ogóle kretyństwo, które - przynajmniej w obecnej formie - nie ma żadnego uzasadnienia.
Zlikwidować to w cholerę - pozostawiając jedynie zapis o zakazie czynnej agitacji w pobliżu lokali wyborczych.
~~Bakłażanowy Złocień niezalogowany
7 godz. 5 min. temu
a niby dlaczego, przez osiem lat mogli to zrobić
~~Jasio niezalogowany
6 godz. 58 min. temu
A ja jestem całkowicie przeciwny. Znieść całkowicie ten przepis .
Zastąpić to NAKAZEM by w każdym kościele na każdej mszy prowadzić agitkę z ambon. Tak jak jeszcze wczoraj pewien biskup w swoim przemówieniu do ''parafian'' ;D
Sprzedajny klecha ...fujjjj
~~Karminowa Lantana niezalogowany
6 godz. 28 min. temu
skoro ''cicho sza na ulicy Miłosza'..'' to sprawdzę i skreślę typy do dzisiejszego esteesu...

wczoraj miałem na stratach które dzisiaj musze nadrobić...
jakby co to później napiszę na kogo warto postawić...
~~bazyliszek niezalogowany
6 godz. 25 min. temu
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ARCYBISKUP FORUMOWY napisał(a):
Jak cisza to cisza ale Idźmy na wybory i wybierzmy osobę o dojrzałym, dobrze ukształtowanym sumieniu.

Ktoś napisał: ~~ARCYBISKUP FORUMOWY napisał(a):
Jak cisza to cisza ale Idźmy na wybory i wybierzmy osobę o dojrzałym, dobrze ukształtowanym sumieniu.
.....i umiejętności gaszenia pożarów.
nie zapominając o zabraniu własnego długopisu
~~Jasio niezalogowany
6 godz. 15 min. temu
JA JUŻ MAM WYBRANEGO KANDYDATA
to jedyny prawdziwy patriota a cała reszta to zlepek demagogów z populistami

ALE TUTAJ BĘDZIE WRZASKU GDY WIECZOREM WYGRA ....wiadomo....;D
~~Bakłażanowy Złocień niezalogowany
6 godz. 8 min. temu
Zawsze chodzę głosować!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.