~~Ametystowy Przegorzan niezalogowany 11 godz. 4 min. temu
wy to jesteście taki lokalny PO-PIS...
nie wiem jak inni ale wypowiem się za siebie....mnie to ''lotto'' co wy tam macie do siebie...
może dlatego że od wielu, wielu lat nawet na chwilę nie wchodzę na stronę konkurencji bo uważam że są równie ''wiarygodni'' jak wy ...
a więc można powiedzieć że dokonałem wyboru pomiędzy ''dżuma a cholerą''...;D
a więc mówiąc krótko dostosowałem się do pojęcia ''brzytwy Ockhama'...;D
~~Bakłażanowy Złocień niezalogowany 10 godz. 58 min. temu
Wasza argumentacja mnie przekonuje, nikomu nie ubliżacie, merytocznie przedstawiacie sprawę, nie chodzicie po sądach, i w małym stopniu moderujecie wypowiedzi. Spróbuj coś krytycznego napisać o istotnych? Znika natychmiast z ich portalu.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.