#MakowaPanienka nieaktywny 12 lipca 2010r. o 19:35
~Gocha napisał(a): Tak :)
I zacznę dla niego popalać papieroski :*
Grzdyla trzeba ocenzurować. Sprowadza Cię na złą drogę.
<b style="color: red;">
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
- Albert Einstein
</b>
#MakowaPanienka nieaktywny 12 lipca 2010r. o 19:41
W trampkach, bez trampek. Co za różnica? Ta G_P-owata szczypawica przyczepi się do każdego.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
- Albert Einstein
</b>
#MakowaPanienka nieaktywny 12 lipca 2010r. o 19:46
:*
Ale po cichutku, tak ukradkiem, jak nikt nie będzie słyszał przyznasz, że Grzdyl to szczypawka, prawda? No powiedz, że tak. Nie raz i Ciebie złośliwiec podszczypywał. No powiedz, no, szczypawka :D
- Albert Einstein
</b>
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.