"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Cały Bolesławiec bardzo się cieszy i będzie oficialne powitanie przez jego mieszkańców. Bolecnauci zbiorą się tłumnie na trasie przejazdu i mają wiwatować przygotowane wcześniej hasła, trawy nie musieli malować bo jest zielona :D :D
a ty tez sie cieszysz i przyjdziesz na powitanie?? w koncu Matka Teresa przyjezdza-bo jak nie to poddaje sie i nie przyjezdzam :P
:D :D :D dobra jesteś Ranna :D Cholera.... dlaczego teraz dopiero przyszłaś , jak ja muszę już od kompa odpocząć :> :> :>
&feature=related
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
hej Gosia,a bo musialam sie wyspac po wczorajszym dniu,caly dzien pakowania,a potem z 2 pietra 4 godziny znoszenia,o 24 pojechali a ja chyba dopiero kolo 3 usnelam,a rano juz od 6 spac nie moglam, a juz nie mnowie o bolu glowy. Musialam wyspac wczorajsze i juz jest git :) :*
W końcu zawitała nasza Zraniona:D hehe:D ja wróciłam od fryzjera dopiero co i w końcu jestem zadowolona:) no i spałam do 9.30 co dla mnie jest sukcesem:) czyli dzień zaliczam do udanych:D
Dopisane 18.07.2010r. o godz. 19:44:
Cisza...to zarzucę piosenkę dla mnie teraz nr 1 :D
Bo przede mną niektóre łajzy się chowają jak strusie :DS głowa w piasek , taka jestem straszna :D i dobrze ...cała przyjemność po mojej stronie :D
Dopisane 18.07.2010r. o godz. 20:35:
Sprowadziłam posiłki na forum ;) całkiem fajne posiłki ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.