Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
3 września 2010r. o 23:24
No nie wiem za co , za cokolwiek :> przepraszaj ...... :>

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
3 września 2010r. o 23:36
Przepraszam za to , że istnieję :P
:P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
2945
Mgosia
3 września 2010r. o 23:38
No dopóki się znowu nie nazłoszczę , to wybaczam :]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
3 września 2010r. o 23:42
GoSiaM napisał(a): No to właśnie odpoczywam :P mam chwilowa głupawkę więc muszę coś z tym zrobić , jak zacznę znowu beczeć to się uspokoję i będę cicho siedziała :)Dopisane 03.09.2010r. o godz. 22:49:Artur nawrzucam Ci tu kilka piosenek i sobie pójdę , bo jednak to prawda , że odstraszam ludzi :/

Na wstępie dzięki za piosenki ale powiem Ci jak nie przestaniesz tak myśleć i pisać to chyba ja Ci nawrzucam ale nie będą to piosenki he he. Cholerka wł. się obudziłem znów mi się przysnęło przymierzam się do zrobienia wyników ale jakoś ciągle nie mam czasu. Dobrze że mojemu przyjacielowi wyniki wyszły zadowalające co mnie bardzo cieszy . Gosia Tobie też ta głupawka minie to tylko chwilowe przemęczenie każdy reaguje na to inaczej ja przysypiam Ty akurat tak reagujesz, więc daj sobie trochę na luz i niebawem wszystko wróci do normy.

Senti trzymam kciuki za pozytywne zakończenie tej histori.
2945
Mgosia
3 września 2010r. o 23:45
Artur dam sobie na luz i zaraz się wezmę.... za barek :P

3186
#arturkedzia nieaktywny
4 września 2010r. o 0:10
GoSiaM napisał(a): Artur dam sobie na luz i zaraz się wezmę.... za barek :P

Ja Ci dam barek to lepiej wyluzzuj się przy meżu barek na chw. pomoże a potem jeszcze głowa boli albo jeszcze coś gorszego się dzieje he he. Ja to po takich próbach zgagę mam uff to nic przyjemnego ale ja to stosuję żeby złe bakterie wypłukać ze względów zdrowotnych tak cztery razy w roku. Wł. trzeci raz tą kurację planuję zastosować na naszym spotkaniu u mnie to wtedy razem się wyluzujemy. To będzie tzw. terapia grupowa he he.

Grzdylu dobrze zrobiłeś bo lepiej na zapas przeprosić niż potem mieć przechlapane no nie he he.
2945
Mgosia
4 września 2010r. o 0:17
No my tu gadu gadu a złodzieje jabłka kradną :P
Dobranoc , spij grzecznie :)

&feature=related

3186
#arturkedzia nieaktywny
4 września 2010r. o 2:06
GoSiaM napisał(a): No my tu gadu gadu a złodzieje jabłka kradną :P
Dobranoc , spij grzecznie :)

Od 15 lat jestem grzeczny choć czasem powariować by się chciało he he.

Dobranoc Wszystkim.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.