Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5134
#TOjsienka nieaktywny
10 października 2010r. o 18:48
Navi napisał(a): Jak nie miał jak miał:D:D i jechałam na nim:P:P
A brzuszek miał?

Dopisane 10.10.2010r. o godz. 18:48:

zraniona napisał(a): Tojsienka zyje, dopiero dzisiaj pomalu zmartwychwstaje, :)
TO ZOBACZYMY CZY ZA TYDZIEŃ ZMARTWYCHWSTANIESZ TAK SZYBKO

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
10 października 2010r. o 18:53
heheheh w obloki padne napewno szybko, bo bede zmeczona, bo jade w srode w nocy po core, w czwartek bede z rana na miejscu i w nocy wracam z nia tutaj,wiec bede w piatek z rana zmeczona,:) ale to nie szkodzi dam rady :) moze wezme core z soba :)

Zmoderowano 10.10.2010 godz.19:21 - powód: cytowanie :) (sentinel)
5134
#TOjsienka nieaktywny
10 października 2010r. o 19:08
To bierz jak najbardziej w kupie siła tylko trzeba uważać by się za bardzo nie skupić :D

Dopisane 10.10.2010r. o godz. 19:08:

Navi napisał(a): Jak nie miał jak miał:D:D i jechałam na nim:P:P

No to miał ten brzuszek czy nie miał ?To ci przepowiem czy by był dobrym gospodarzem :>

Zmoderowano 10.10.2010 godz.19:21 - powód: cytowanie :) (sentinel)

~Gocha niezalogowany
10 października 2010r. o 19:59
Teraz opowiem Wam jak były u mnie w nocy duchy :|
Obudziłam się w środku nocy i słyszę jak stuka klawiatura, z początku myślałam , ze to mi się śni :| Za chwilę się powtórzyło , no nic pomyślałam -duchy :| Chciało mi się strasznie do łazienki , ale z tego wszystkiego nawet się nie ruszyłam , leżę i myślę co za duch do nas przyszedł :| ;( Za chwilę czuję jak mnie dotyka po włosach ;( leżałam tak cichutko ze strachu , aż wreszcie zasnęłam . Za jakiś czas słyszę , ze Paweł coś się kręci i siada -mamy myszkę. A ja mówię , no co Ty, to nie mysz mnie coś w nocy ruszało i pisało na klawiaturze :) On mówi mi, że jego też coś ruszało :| Wstałam , zaświeciłam światło i stoję jak wryta . Ale patrzę sobie, a tam obok kompa mysie bobki :]
3309
#Navi nieaktywny
10 października 2010r. o 20:19
Miał kaloryferek:D nie miał bojlera:D:D Gocha jak pojedziesz ze mną za 2 tygodnie to dam Ci pojeździć nawet na jego koledze:P:P
O fuu mysz po Tobie w nocy chodziła??chyba bym umarła...
3046
#sentinel nieaktywny
10 października 2010r. o 20:21
No tak, myszka chciała sobie coś popisać na kompie, ale się nie dało.
Ja pamiętam, jak coś po moim ramieniu w nocy chodziło, ale tylko to strąciłem i spałem dalej. Aż tu mnie Gosia budzi i mówi, że chyba duchy jakieś. :D
Dzisiaj zapolowałem na te "duchy" :D i nawet 2 złapałem. Jeden połasił się na chleb, a drugi na ser :D

GG 2563898
5134
#TOjsienka nieaktywny
10 października 2010r. o 20:34
Navi napisał(a): Miał kaloryferek:D nie miał bojlera:D:D Gocha jak pojedziesz ze mną za 2 tygodnie to dam Ci pojeździć nawet na jego koledze:P:P
O fuu mysz po Tobie w nocy chodziła??chyba bym umarła...
Eee to ten twój kowboj nie będzie dobrym gospodarzem bo dobry gospodarz trzyma konia pod dachem :D

Dopisane 10.10.2010r. o godz. 20:34:

sentinel napisał(a): No tak, myszka chciała sobie coś popisać na kompie, ale się nie dało.
Ja pamiętam, jak coś po moim ramieniu w nocy chodziło, ale tylko to strąciłem i spałem dalej. Aż tu mnie Gosia budzi i mówi, że chyba duchy jakieś. :D
Dzisiaj zapolowałem na te "duchy" :D i nawet 2 złapałem. Jeden połasił się na chleb, a drugi na ser :D
I co im zrobiłeś ty ty ty brutallu jeden :>

3309
#Navi nieaktywny
10 października 2010r. o 20:36
Ten mój prawdziwy to trzyma konika pod daszkiem:D:D a na tego "mojego" kowboja deszczyk pada na główkę:P:P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.