Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5134
#TOjsienka nieaktywny
10 października 2010r. o 21:19
Jak zobaczyłam co czytał ten gołąb przypomniał mi się dowcip o trzech Duńczykach o imieniu LARS LARSEN LARSODEN-a teraz przeczytajcie to od tyłu

Dopisane 10.10.2010r. o godz. 21:19:

Navi napisał(a): Ja się już z Wami żegnam bo trzeba odespać to co nie przespałam:) dobranoc:*
To niech ci się kowboj przyśni tylko niech ma choć mały daszek co by konik nie zmókł.Dobrej nocki ;)

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
10 października 2010r. o 21:24
No to ja mam pomysł , powyrywam Ci wszystkie i będziesz już grzeczna na zawsze :D
Mundek łap ją :D

[img=1286738420_dvdu0ji.jpg]

Dopisane 10.10.2010r. o godz. 21:24:

Dobranoc Mundasku :*
TOjka Ty wariacie :D ...luchu jeden :D

Zastosowana autokorekta

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5134
#TOjsienka nieaktywny
10 października 2010r. o 21:26
GoSiaM napisał(a): No to ja mam pomysł , powyrywam Ci wszystkie i będziesz już grzeczna na zawsze :D
Mundek łap ją :D

[img=1286738420_dvdu0ji.jpg]
A weź ty nic nie mów i tak mi ostatnio same wypadają.Za mało witaminy H przynajmniej to teoria mojego mężusia bo on to by wszystko jednym leczył. ;)

2945
Mgosia
10 października 2010r. o 21:40
I ja też mam ten problem :| ale chyba z nadmiaru :| :D

[img=1286739631_bgnab3k.jpg]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5134
#TOjsienka nieaktywny
10 października 2010r. o 21:46
GoSiaM napisał(a): I ja też mam ten problem :| ale chyba z nadmiaru :| :D

[img=1286739631_bgnab3k.jpg]
A co za każdym razem ciągnie cię do jaskini za włosy?Senti ty jaskiniowcu dalej się nie dowiedziałam coś zrobił z tymi upolowanymi myszami :D

2945
Mgosia
10 października 2010r. o 21:53
No za włosy , bo inaczej ... :| za dużo piasku się napycha :| :D

5134
#TOjsienka nieaktywny
10 października 2010r. o 21:58
Dobra ja kończę i idę lulu bo raniutko muszę wstać.Dobrej nocki robaczki.Niech wam się przyśnią białe myszki.PaPa :]

2945
Mgosia
10 października 2010r. o 22:38
Dobranoc :D ale te myszki, to zabieraj ze sobą :> :] :D

Dopisane 10.10.2010r. o godz. 22:38:

:)

Halina dawaj miskę będę rzygał!
- Józek nie rozrabiaj, spać
- Halina dawaj miskę będę rzygał!
- Józek, do spania!
- Dawaj miskę, bo źle będzie!
Żona zdesperowana biegnie po miskę, bo widzi, że już naprawdę jest źle,
- Halina stop, zmiana planów - narobiłem w gacie.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza