Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3225
#erjotka nieaktywny
12 października 2010r. o 22:13
noooo bylinko, paryska w piątek i w sobotę, także się szykuj :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
12 października 2010r. o 22:14
erjotka napisał(a): Tojka nie widziałam :P

Hej bylinka :)
To co za młoda czy za stara?Damy radę co się łamiesz.Chcesz to będzie z rurką ale wtedy to nie może być paryska bo tam nie ma.A jak nie chcesz to zostaniemy w Paryżewie mi tam obojętnie

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
3225
#erjotka nieaktywny
12 października 2010r. o 22:15
oj ja bez rurki potrafię szaleć, Krzyśka zapytaj :P
Noooo młoda jesteś, młoda :)
2062
#bylu nieaktywny
12 października 2010r. o 22:15
To ja mam propozycje sobota - paryska

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
3309
#Navi nieaktywny
12 października 2010r. o 22:16
erjotka napisał(a): Monia nigdy się nie da wyszaleć do końca ;P a ze mną to jeszcze nie szalałaś :P

Raczej się da, mnie to już nie bawi, nie sprawia mi to żadnej przyjemności:)
2062
#bylu nieaktywny
12 października 2010r. o 22:17
Navi napisał(a):
erjotka napisał(a): Monia nigdy się nie da wyszaleć do końca ;P a ze mną to jeszcze nie szalałaś :P

Raczej się da, mnie to już nie bawi, nie sprawia mi to żadnej przyjemności:)

Musisz się z nami wybrać a na nowo odkryjesz zabawę :)

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
3225
#erjotka nieaktywny
12 października 2010r. o 22:18
bylu napisał(a): To ja mam propozycje sobota - paryska

Toż mówię, że w piątek i w sobotę idziemy :P
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 października 2010r. o 22:19
bylu napisał(a): Skoro wy tak o imprezowaniu to kiedy się na jakąś imprezę wybieramy :0

Bylu nie łudź się one Cię nie zabiorą mnie już zignorowały bo po co im drzewo do lasu he he.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza