Alma.Gemela napisał(a): Witam Cie Arturze..witam Reszte:)
Bardzo poruszajaca historia Arturze:*
Przyszla mi na mysl refleksja:
Z całą pewnością wśród zdrowych ludzi są ludzie szczęśliwi, ale jednocześnie wielu zdrowych ludzi jest nieszczęśliwych. Dokładnie to samo możemy powiedzieć o ludziach chorych. Pomimo tego, że wśród chorych są ludzie nieszczęśliwi, nie wszyscy chorzy są nieszczęśliwi. Pomimo cierpienia i różnych ograniczeń, jakie powoduje choroba wielu ludzi jest w stanie zachować, czy też nawet odnaleźć radość i szczęście.Ty Arturze z cala pewnoscia zaliczasz sie do ludzi bogatych duchowo i emanujacych szczesciem, pomimo tego co zgotowal ci los.
Zycze Ci wszystkiego co najlepsze i wytrwalosci..wspaniale dajesz rade:)A Wszyscy ktorzy Cie wspieraja zasluguja na wyjatkowy szacunek.
Nie jestem w stanie wdrazyc sie calkowicie w temat ale widze ze fajnie sie tu bawicie:)Pozdrawiam Was serdecznie:*
Witam Cię ! Zawsze powtarzam że trzeba się cieszyć życiem takim jakie się ma bo zawsze może być gorzej zresztą sama to pięknie wyraziłaś. Jednak każdy człowiek jest wolny ma inny charakter i inaczej zachowuje się w trudnych sytuacjach. Ja akurat staram się poprostu żyć w miarę normalnie i raczej nie uważam to za coś wyjątkowego ale b. dziękuję Ci za te miłe słowa dla mnie i moich przyjaciół i miło Nam będzie jeśli będziesz tu zaglądać . Bywa różnie ale ogólnie jest wesoło. Pozdrawiam Cię Ciepło.
No i pora spać, jutro CDN .... Dobranoc Wszystkim PS. Jak zwykle się nie wyrabiam z pisaniem he he.