#arturkedzia nieaktywny 15 października 2010r. o 1:52
Pannazdzieckiem napisał(a): Cześć Artek , dziękuję Ci za miłe powitanie w temacie. Zdradzę Ci w tajemnicy , tylko nie mów nikomu!! Ja też jeździłem do JG za młodu na Złotniczą . Dzisiaj stoi tam dziwaczny budynek i rośnie zielona trawka , ale swego czasu , wychylony przez okno w odruchu wymiotnym , po jednym piwie na czterech , modliłem się o to, aby nie wlazł do internatowego pokoju profesor Czyż. Ale wlazł skubaniec! I Bogu dziękować należy za to , że Czyż nas wtedy nie wywalił z tego internatu , i stwierdził oj dzieci , dzieci! , jak moderatorka Gocha. Artur , od dłuższego już czasu chciałem coś do Ciebie napisać , ale bałem się . Nie umiem współczuć , takie moje ograniczenie. Mój skromy głos , jesteś o wiele ważniejszy dla ludzi , unieruchomiony , tak jak teraz , niż gdybyś był łącznościowcem . Moje wyrazy szacunku dla Ciebie i Twoich Rodziców. Poświęcenie to piękna rzecz.
Postaram się odrobić zaległości ale nie wiem czy się uda.
Hej ! Jaki ten świat jest mały he he. Dobra nikomu nie powiem a kiedy kończyłeś szkołę bo ja w 1988r Też mieszkałem w internacie i mam podobne wrażenia . W tym czasie byłem też czynnym sportowcem w Karkonoszach JG grałem w Tenisa stołowego. Za niewinność nie dost. się do internatu w trzecim roku i zamieszkałem w int. Medyka w Cieplicach. To był pierwszy rok gdy mogli tam mieszkać chłopcy było nas tylko siedmiu a pielęgniarek 140 dlatego do dziś lubię pielęgniarki . To były piękne czasy he he.
W Elektroniku w int. był ,,Łysy,, Polonista on też zawsze zwracał się do nas bezosobowo mówiąc ,,dziecko wyjmij te ręce na kołdrę bo ci mały paznokcie poobgryza,,he he, pamiętasz go ? Czyża jakoś w tym okresie nie pamiętam bo Śledzia Waleriana to napewno pamiętasz on był tam od początku powstania tej szkoły. Mnie uczył mając 75 lat i miał świetne poczucie humoru. To tyle z historii.
Fajnie że się przełamałeś i nap. bo potrzebuję normalności a nie współczucia zresztą wiesz ja nie jestem chory tylko sparaliżowany i tego się trzymajmy he he. Jednak wiem że dla Ciebie i wielu zdrowych osób jestem motywacją do pokonywania problemów i to mnie ogromnie cieszy, że nie robiąc nic mogę komuś pomóc zresztą to jest taka skromna forma mojej wdzięczności za pomoc którą otrzymałem i ciągle otrzymuję każdego dnia.
Za dobroć życzliwość i miłość ludzi którzy mnie otaczają tu na forum i ogólnie w codziennym życiu. 100% więcej dostaję , staram się ale pewnie nigdy nie będę się w stanie za wszystko odwdzięczyć. Mam szczęście w tym stanie mieć takie fajne życie, pewnie że wolałbym chodzić i się nie wyróżniać jednak jest jak jest na swój sposób żyję pełnią życia cieszy mnie każdy kolejny dzień i przebywanie wśród tylu fantastycznych ludzi. Przecież sam wiesz że opłaca się być optymistą i tak trzymaj.
Dopisane 15.10.2010r. o godz. 01:52:
sylvia napisał(a):
TOjsienka napisał(a): Ja idę w sobotę eriotka wiolizna pannazdzieckiem bylu.A więc mobilizacja i ciebie też chcę zobaczyć.Bo może ktoś z tej bandy idzie i w piątek ale nie wiem
Zapomniałaś mnie wyliczyć :> Izuniu Ja i Erio idziemy też w piątek :*
Witam wszystkich :* :* :*
Arturze i czekamy na Ciebie w Paryskiej :D Odbierzesz kilka buziaków które podliczasz :D To masz do kolekcji jeszcze trzy :* :* :*
Sylwia teraz mnie niestety nie będzie ale Twoje buziaki zapisuję i skrupulatnie zbieram niech nabierają mocy która rośnie w dzień i w nocy he he.
Tojsienka nie wymiękam tylko coś mnie znowu bierze i nie myśl sobie bo i Twoje cmokania jak będzie okazja odbiorę tylko jak sama będziesz bo głowę mam tylko jedną i nie chcę jej stracić he he.
Senti miałeś rację ledwo to wszystko ogarnąłem a Ty też masz pełno roboty z różnymi łobuzami he he.
Gosia Navi niech się młodzież bawi a my tu w wekend porozrabiamy. A jak wrócą to weźmiemy ich do spowiedzi a co ? he he.
Dobra już nadrobiłem straty. Wszystkim imprezowiczom życzę wielu pozytywnych emocji. Dobranoc. A to moje sexowne rytmy dla Kobiet lubiących pokazywać swoją dzikość w tańcu.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 15 października 2010r. o 4:24
Trochę może wcześnie , jak na dzień dobry , ale obudziłem się wcześniej , aby napalić w kominku , jak się Gocha i reszta bandy pobudzi , żeby cieplutko było. Ech Artek , ja to Ci normalnie zazdroszczę , wcześniej 140 pielęgniarek , a i teraz wszystkie dziołchy do Ciebie lgną. Faktycznie , przypomniałem sobie Łysego , profesor Pawłowski , polonista i w internacie również straszył. Ja skończyłem w 83 i w ojczystym języku szkoliła mnie pani Pszczółka bodajże Sobolewska , która zwykła była mówić " a gdześ ty się do tej pory edukował , baranie jeden" zawsze odpowiadałem "pod pani czujnym okiem , pani profesor"
No, a Sliedziu to faktycznie ikona tej szkoły.
(Teraz należy czytać z lwowskim akcentem)
Od Sliedzia uczyłem sie aparatów tielefonicznich i retooryki -gdzie lieziesz gałganie.
Już.
Masz rację Artur , opłaca się być optymistą , szkoda tylko , że tak późno to zrozumiałem , ale dobrze , że wreszcie.
Mówisz , że będziecie rozrabiać z Gochą i Navi ? Ze względu na wiek , musiałbym sie zastanowić gdzie mam rozrabiać , z Wami , czy w paryskiej? Mam dwa dni ciężkiego myślenia :D Dobra lecę rozpalić w kominku, miłego dnia.
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Alma.Gemela nieaktywny 15 października 2010r. o 8:55
Dzien Dobry Wszystkim.....
Witaj Artur ,Witaj Pannazdzieckiem-Was juz znam to buzka:*
Tak Arturku odczytalam Twoje powitanie na temacie ale dziekuje za kontakt na priv.
:)Bardzo mi milo.
Na razie Was tu wszystkich czytam ale mysle ze bede tu ''wpadac'':D Tylko sie musze połapac ''kto tu i co tu'', bo na razie mi jakos ''nieswojo'' :]
Pozdrawiam :)
#zraniona nieaktywny 15 października 2010r. o 9:27
kurde posta pisalam i nie ma :( wiec Witttttttaaaaaaaaaaammmmmmm jeszcze raz wszytskich, i pytam sie gdzie Gochaaaa,wstawaaaaaaaaaajjj,to ty powinnas tu pierwsza nas witac a nie zeby ciebie ejeszcze budzic!! :> Panie Arturze a gdzie buziaki dla mnie ;( a ja myslalam ze jestem TA jedyna ;( ;( ;( ide plakac teraz za zdrade :*
~senti niezalogowany 15 października 2010r. o 9:35
Gosia , jak co dzień, jest budzona o 6.20 przez niedźwiedzia, który jej mruczy : - wstawaj skarbie, wstawaj , mrrrrrrr. I tak mruczy i głaska, aż wstanie :D - ok. 10 min. :)
#erjotka nieaktywny 15 października 2010r. o 10:42
Alma.Gemela napisał(a): Dzien Dobry Wszystkim.....
Witaj Artur ,Witaj Pannazdzieckiem-Was juz znam to buzka:*
Tak Arturku odczytalam Twoje powitanie na temacie ale dziekuje za kontakt na priv.
:)Bardzo mi milo.
Na razie Was tu wszystkich czytam ale mysle ze bede tu ''wpadac'':D Tylko sie musze połapac ''kto tu i co tu'', bo na razie mi jakos ''nieswojo'' :]
Pozdrawiam :)
Jakie nieswojo?? My tu wszyscy jak jedna rodzina - jak raz tu przyszłaś to już zostaniesz. I nawet jak cię jakiś czas nie będzie to wszyscy będą cię pamiętać - ja już się o tym przekonałam :)
#Alma.Gemela nieaktywny 15 października 2010r. o 10:52
erjotka napisał(a): I nawet jak cię jakiś czas nie będzie to wszyscy będą cię pamiętać - ja już się o tym przekonałam :)
Mam nadzieje ze pozytywnie:D
erjotka ..Ciebie kojarzę ..bez obrazy dla innych duzo tu ''Goś'':)ale mysle ze pomalu sie domyslam:)
Widze ze tworzycie tu fajna paczke..szkoda ze ja nie lubie imprez..ale to tylko ze wzgledu na jakies zle energie ktore wyczuwam(a moze po prostu szkoda mi na to czasu) :/ .Nie mowie tu o Was Kochani..zauwazylam ze znacie sie osobiscie ..to naprawde fajne ..nie spotkalam sie z tym na innych forach:)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.