Jowita napisał(a): Witaj Arturze.Dzisiaj ciepełko na dworze. Dziadek Mróz zaspał.No cóż, nic ciekawego nie gotowałam - placki ziemniaczane z sosem pieprzowym i surówka. Za to nie ciekawy los zgotował mi taki jeden..., ale ( muszę przyznać Wam rację , Tobie i Panniezdzieckiem ) na tym forum grupa to siła. GoSiaM, TOjsienka, Pannazdzieckiem i pozostali to są ludzie, z którymi przyjemnie się bawi, martwi, walczy itp. Już tego doświadczyłam.Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia wszystkim. :) :*
Witam Wszystkich !
Jowitko jedzonko niezłe. Kurcze dlaczego tak jest że to co ktoś gotuje by się lepiej zjadło niż to co się ma w domu he he. Wiesz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło przynajmniej masz teraz świerzą i zdrową atmosferę wokół siebie założę się że już to doceniasz.
Nie mam czasu tego skomentować bo idę już spać ale nierozumiem o co się poprztykaliście mam nadzieję że się pogodzicie bo szkoda czasu i energi na fochy to już lepiej te jajka ubijać no nie Tojsienka ? skończ już strajk bo jak mąż zastrajkuje to co zrobisz he he.
Dobranoc Wszystkim.