Witaj Panniusia, nooo Ty słyszałeś na pewno,bo nie daleko siebie mieszkamy :P ale czy Byluś słyszał to nie wiem, za daleko :P :P :P Ale fajnie się tak powydzierać :D Mam nadzieje ,że Mannsona żona nie czytała i nie wylała Mu kubła wody na głowę :D Ranniusia pali przy kominku GoSiaczka :* ;)
Witam znowu :* i zmykam jeszcze na chwilkę bo ja dopiero weszłam do domu ale muszę jeszcze zakupy zrobić :) Ale mam zwariowany i ciężki dzień dzisiaj a jutro do pracy idę na 4 rano :|
Zakupy zrobione :) Sprzedawcy okazali się życzliwi :) Tylko ludzie powariowali takie tłumy jakby cały tydzień świąt miał być :>
Witaj Hagemonie dawno Cię nie było :*
a ja już zmykam :) w nocy muszę wstać :|
Dobranoc Arturze :* :* :*
Dobranoc Hagemonie :*
Dobranoc wszystkim :* :* :*
Znowu jak ja jestem to tu pustki :>
Dziękuję Hagemonie że przynajmniej Ty dotrzymałeś mi towarzystwa :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.