Pannazdzieckiem napisał(a): Uwaga! Czytać należy z lwowskim akcentem:
A gdzie ty sie chopcze ostatnimi czasy podziewal , jak ci nie pasuje towarzycho , won do konta. :D
Cieszę się , że jest lepiej Arturze. Nie wiem jak inni , ale ja i Ty Kavę widzimy nons top. Innych również. Kółko wzajemnej adoracji się rozsypało. To już nie jest kółko , to koło. Gocha wróć, zagraj Zagłobo , niech szatańskie rytmy wyzwolą nas od cierpienia.
Dzień dobry Wszystkim , takie są moje intencje , życzę Wam miłego dnia niepodległości. Wolnego od brakującej pracy. :D :D :D
Witam Wszystkich !
Pannozdzieckiem rób pobudkę. Wiesz tak za bardzo to dobrze nie jest deko teraz gorączkuję plecy bolą ciężko wysiedzieć na wózku ale nie mogę Was tak samych zostawiać. Kilka zdań nap. żebyście wiedzieli na bieżąco co u mnie sł. Tak mamy koło tylko Gosi i Navi i Sentiego brakuje żeby był tu komplet. Mogliby ten urlop już zakończyć. Dzień niepodledłości a w Warszawie rozruby zamiast z godnością podejść do sprawy. Życzę Wam miłego dnia.
Dopisane 12.11.2010r. o godz. 01:32:
Jowita napisał(a): Witaj Arturze :* :* :* Dopisane 11.11.2010r. o godz. 12:26:Panniusiu, jak to rozsypało się ?? !! Arturze zawsze będę Ci mówiła dzień dobry i zawsze będę czytała z zainteresowaniem Twoich rad :* :* :) Dopisane 11.11.2010r. o godz. 14:03:Sorki Panniusia,nie doczytałam,że się powiększyło (jeszcze spałam) ;) :*
Jowitko to była tylko mała sugestia . A co tam u Ciebie nieźle sprałaś i okrzaniłaś swego lubego jak spał i chociaż raz był cicho he he.
Dopisane 12.11.2010r. o godz. 01:42:
erjotka napisał(a): A ja dzisiaj późno wstałam.
Cieszę się Arturze, że mimo wszystko się pojawiłeś... no może świadczyć o tym, że już jest lepiej :)
Eri Ciężko się nie pojawiać jak wiem że czekacie tu na mnie.
Sylwia na moje konto trochę potańcz. Tańca mi bardzo brakuje a szczególnie takiego w parze. :* :* :* :*
Dopisane 12.11.2010r. o godz. 01:46:
Kava napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem jak inni , ale ja i Ty Kavę widzimy nons top.
Boję się zapytać, co masz na myśli :| :D Dopisane 12.11.2010r. o godz. 01:02:[img=1289520120_nvf4rp1.gif] :D
Dawaj Pannozdzieckiem też jestem ciekawy he he.
Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.