Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~zraniona niezalogowany
15 listopada 2010r. o 16:25
;( ;( ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
15 listopada 2010r. o 16:29
Iza co się dzieje?? :|
~zraniona niezalogowany
15 listopada 2010r. o 16:39
wiesz :|
~Jowita niezalogowany
15 listopada 2010r. o 17:36
~zraniona napisał(a): ;( ;( ;(

"Rycz mała rycz" :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
15 listopada 2010r. o 18:55
~Jowita napisał(a): "Rycz mała rycz" :* :*

Absolutnie nie !

P.S.
"Czółko" zakręceni : )
5221
#Jowita nieaktywny
15 listopada 2010r. o 19:05
Piękne ,romantyczne ,ale nie w tym temacie Hagemonie

Dopisane 15.11.2010r. o godz. 19:05:

Sorki, miało być Hegemonie :*
~ niezalogowany
15 listopada 2010r. o 19:14
zraniona napisał(a): Jowitka, moze wpadne dzisiaj do ciebie,miedzy 10-11 :| o ile nie masz za duzo roboty w pracy :| bo i tak na chce sie z rana z corcia przewietrzyc,po drodze kupe sobie mnostwo husteczek higienicznych i wpadam zeby ci na podloge nie na plakac :| pisz co mam z soba przyniesc Dopisane 15.11.2010r. o godz. 08:23:
~Jowita napisał(a): Ranniusia wiem,że moje rady Ci nic nie pomogą, ale poradzisz sobie ze wszystkim :* :* Czasz jest najlepszym lekarstwem, wiem, że jest to powiedzenie już wyświechtane ,ale prawdziwe :* Mogę Ci w czymś pomóc ?? :*

Jowitka wiem ze sobie poradze,ale to nie o to chodzi,bo ledwo przez tego czlowieka z ciezkiej depresji wyszlam-a tu nowy szlag dostalam
, co najgorsze wciaz ci klamie w twarz

A ja myślałem że jestem ten najgorszy a tu czytam takie rzeczy :-(
2951
#Anonim2951 nieaktywny
15 listopada 2010r. o 19:23
Ależ jak najbardziej w tym Jowita : )

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza