Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3225
#erjotka nieaktywny
16 listopada 2010r. o 16:18
Tojka bajki takiej nie znasz?? Dorotka z krainy OZ :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
16 listopada 2010r. o 16:23
erjotka napisał(a): Tojka bajki takiej nie znasz?? Dorotka z krainy OZ :)
Aaaa no wiesz styki mi się przepaliły i z tej bajki żebym wiedziała o co chodzi to trzeba było od razu dodać imię :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
3118
#sylvia nieaktywny
16 listopada 2010r. o 19:46
Witam was znowu :* :* :*
Witam Arturze :* :* :* Dziękuję za maila :) chociaż muszę Cię zmartwić bo załącznika nie mogę odtworzyć na moim kompie ;(
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
16 listopada 2010r. o 22:18
:*

&feature=related

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 listopada 2010r. o 22:45
Teraz ja , teraz ja , ja zapodam kawałek ......

Spaceruję sobie po tematach , wielką wodę w piersiach mam i życie wróciło do normy . Aniołek na pokładzie :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
16 listopada 2010r. o 22:52
Pannazdzieckiem napisał(a): Spaceruję sobie po tematach , wielką wodę w piersiach mam i życie wróciło do normy . Aniołek na pokładzie :D :D :D

hehe, ale jesteś śmieszek (szka??) :> who are you?? :>

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
3186
#arturkedzia nieaktywny
16 listopada 2010r. o 22:58
Pannazdzieckiem napisał(a): Wstałem lewą nogą i nic nie napisze. Taki będę
Może to ten deszcz ??

Trzymajcie się :)

Witam Wszystkich !

Pannozdzieckiem mnie też ten deszcz dobija znów jestem uziemiony.

Tojsienko martwiłem się ale widzę że wszystko jest ok.

3655
#Kava nieaktywny
16 listopada 2010r. o 23:26
To jeszcze ja na koniec się wpisuję :)
&feature=related
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza