Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2951
#Anonim2951 nieaktywny
17 listopada 2010r. o 22:30
MakowaPanienka napisał(a): hehe, i myslisz, że się boję?? :]

Jako postronny obserwator uważam, że tak : )

W innym przypadku napisałabyś :

"Kiedy i gdzie" ? : )

Pozdrawiam

P.S.
I zapewniam, że Ponuremu na takie dictum języka w gębie by zabrakło : )

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 listopada 2010r. o 22:39
Pannazdzieckiem napisał(a): Witaj Arturze!
Ja również tkwię przed kompem , przy kawie i o Kavie rozmyślam . O serce się jednak nie boję . Nie wiem czyście zwrócili uwagę , że przyzwyczajenia pomagają egzystować w ponure dni, jak dzisiejszy. Powtórze się , mając świadomość tego , że ktoś tam , gdzieś tam odbiera nasze myśli , od razu chce się żyć . Nieprawdaż?
Miłego dnia Wszystkim :D :D :D

Witam Wszystkich !

Pannozdzieckiem przyznam się że kawy nie piję bo boję się o ciśnienie ale przy naszej Kavie mógłbym posiedzieć he he.
Przyznam Ci rację ciekawe jakby nam kompy zabrać co by się działo pewnie nerwówka by była przynajmniej na początku.he he.

Nie wiem czy później będę bo mam do wyk. trochę pracy ,,biurowej,, więc narazie się z Wami żegnam :* :*

Sylwia dzięki za buziaki i masz w zamian :* :* :*

MakowaPanienko brawo onieśmielasz chłopaków :* :* :*

Kavo myśl. o tym ryzyku a nie można się jakoś zabezpieczyć ? he he. Dla Ciebie też mam trzy :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 listopada 2010r. o 22:41
Ależ Hegemonie jesteś niegrzeczny , nie ładnie , a gdzie samczy solidaryzm? Chociaż może masz rację , jeśli o Grzdyla chodzi. Zza węgła zawsze lepiej jest przywalić, nieprawdaż ? A weź proszę Hegemonie poszukaj dymu na wodzie , jak nostalgia to na całego :) Grzdyla to rajcuje :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
17 listopada 2010r. o 22:46
Hegemon napisał(a):
MakowaPanienka napisał(a): hehe, i myslisz, że się boję?? :]

Jako postronny obserwator uważam, że tak : )

W innym przypadku napisałabyś :

"Kiedy i gdzie" ? : )

Pozdrawiam

P.S.
I zapewniam, że Ponuremu na takie dictum języka w gębie by zabrakło : )

On to wszystko robi z miłości, ale wstydzi się przyznac :D

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
4335
17 listopada 2010r. o 22:57
Artur napisał:
Przyznam Ci rację ciekawe jakby nam kompy zabrać co by się działo pewnie nerwówka by była przynajmniej na początku.he he.
Na szczęscie NWO aż tak daleko jeszcze nie zaleciało , aby nam kompy pozabierać. I chwała Bogu :D
Jak będziesz miał chwilke , to napisz co tam dzisiaj szrajbolisz w biurowej robocie , bo mercedesa to chyba już skończyłeś? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
17 listopada 2010r. o 23:01
Panienko,
masz ograniczony dostęp do YT ? : )

P.S.
Mam tego świadomość Makowa, dlatego "też" Go lubię : )
4335
17 listopada 2010r. o 23:05
A gdzie tam , dostęp mam , jak wszyscy , interesowało mnie Twoje zdanie :D to może jeszcze schody do nieba ;)

3655
#Kava nieaktywny
17 listopada 2010r. o 23:06
Witajcie! :)

arturkedzia napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Ja również tkwię przed kompem , przy kawie i o Kavie rozmyślam . O serce się jednak nie boję .
Pannozdzieckiem przyznam się że kawy nie piję bo boję się o ciśnienie ale przy naszej Kavie mógłbym posiedzieć he he.

Oj, chłopaki, chłopaki :D

arturkedzia napisał(a): Kavo myśl. o tym ryzyku a nie można się jakoś zabezpieczyć ? he he.

Jeśli się zabezpieczysz to gdzie element ryzyka? :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo