Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
8 kwietnia 2011r. o 21:53
Artucho , Artucho , opowiem Ci bajkę, jak Paniuśka palił fajkę , a Jowita papierosa (kiedyś)
upaliła kawał nosa :P szybko.. szybko do Mansona , bo Jowita poparzona ...

&feature=fvwrel

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 kwietnia 2011r. o 22:25
mała Mi napisał(a):

myślę, że Artur wymyślił jedyny nałog, który nie jest szkodliwy dla człowieka :D i od którego nie trzeba się odtruwać :D

Witam Wszystkich !

Pogoda straszna już drugi dzień nie byłem na spacerku czekam na lepsze czasy a miałem zamiar na rekolekcje chodzić i z tych planów też mi nic nie wyszło ;( Na szczęście pogoda nie przeszkadza w moim nałogu he he, który ostatnio chciałem pogłębić gdy odwiedziła mnie bardzo miła bolecnautka małaMi. 3 godz. rozmów zleciały bardzo szybko . Rozmowa była tak intensywna i nteresująca i przyjemna że zapomniałem o nałogu ale wcale tego nie żałuję he he.

małaMi Nie dość że nie szkodliwy nie jest zabójczy to jeszcze skutkiem ubocznym jest przyjemność. Mam jeszcze jeden nałóg gadulstwo który często przeszkadza mi w tym pierwszym he he. Sama widziałaś tyle buziaków mieliśmy nazbieranych a tylko po dwa wymieniliśmy. Następnym razem robimy odwrotnie najpierw buziaki potem gadanie he he. Oczywiście jak się zgodzisz. Do tego czasu dołożę Ci jeszcze parę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Było mi bardzo miło Cię poznać. Dziękuję, swoją wizytą sprawiłaś mi b. miłą niespodziankę :* :*

Dopisane 08.04.2011r. o godz. 22:20:

magnum44 napisał(a): [
:| Czy ja o czymś nie wiem, a Ty o tym wiesz ?? :|
A buziaki zbieramy oczywiście :*
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich tutaj :) :)

Magnum 44 ja o niczym nie wiem tylko tyle że będzie koniec szkoły więc odejdą Ci obowiązki a wtedy wrzucisz na luz i może się spotkamy a tymczasem zbieramy buziaki tylko jak znam życie to za pierwszym razem będą nici z buziaków tak jak było z małąMi i poprzedniczkami. No ale zbieramy bo co się odwlecze to nie uciecze he he . Proszę Cię bardzo :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 08.04.2011r. o godz. 22:25:

GoSiaM napisał(a): Artucho , Artucho , opowiem Ci bajkę, jak Paniuśka palił fajkę , a Jowita papierosa (kiedyś)
upaliła kawał nosa :P szybko.. szybko do Mansona , bo Jowita poparzona ...

Hej Gosia i co z tym doktorem pewnie karetka jest w innym rejonie he he. Dobrze że nap. kiedyś he he :* :*
2945
Mgosia
8 kwietnia 2011r. o 22:26
Doktora wiatr porwał :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 kwietnia 2011r. o 22:59
GoSiaM napisał(a): Doktora wiatr porwał :D

No dzisiaj to mało głowy nie urwie. I bajek się odechciewa he he. A Senti co porabia ? Mówią że jak baba się powiesi to tak wieje a jak chłop to mniej.
~Gośka niezalogowany
8 kwietnia 2011r. o 23:02
No coś Ty, jak baba to wcale nie wieje wtedy :) Senti ....siedzi i zawija w te sreberka ..;) :D

Dobranoc :)

3186
#arturkedzia nieaktywny
8 kwietnia 2011r. o 23:13
~Gośka napisał(a): No coś Ty, jak baba to wcale nie wieje wtedy :) Senti ....siedzi i zawija w te sreberka ..;) :D

Dobranoc :)

Spokojnej nocy.
3145
#hemi nieaktywny
8 kwietnia 2011r. o 23:58
a ja ładnie mówię dzień dobry i jeszcze ładniej dobranoc:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 kwietnia 2011r. o 0:10
hemi napisał(a): a ja ładnie mówię dzień dobry i jeszcze ładniej dobranoc:)

Chemi Ty to jesteś szybki he he. Dobranoc

Witaj Kavo o północy :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.