Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 kwietnia 2011r. o 23:05
~ napisał(a): Dobranoc wszystkim :)

Dobranoc Gosiu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 kwietnia 2011r. o 2:49
Kava napisał(a): [Artur - już nie bądź taki skromny :P

A wiem, co piszę - przecież nie znamy się od wczoraj :)

arturkedzia napisał(a): z góry przepraszam gdybym kiedyś obniżył swoje loty.

Teraz to dopiero poleciałeś :|
Nie przyjmuję w tej kwestii żadnych przeprosin :>

A to Nasze latanie.. Ech.... Dobranoc :D

Witam Wszystkich !

Kavo wiem że już znamy się dość długo i dlatego wiesz że ja wolę komplementować niż przyjmować komplementy . Dobra zamiast przeprosin obiecuję Ci że jeszcze nieraz odlecimy he he. I co Ty na to ?Oczywiście przed będą buziaki :* :* :* :*

Dopisane 08.04.2011r. o godz. 02:37:

~E:) napisał(a): [Patrząc, na Twoje chochliki w oczach, to strach się bać :D :D :D A Twardziela, to Ty nie musisz udawać, bo nim Jesteś :* :* :*

E coś Ty wiesz że puki jestem związany to nie ma strachu he he
Jaki ze mnie twardziel ot zwykły paralita he he. O jeszcze nałogowy buziakarz to mogę się zgodzić he he. Miłej pracy Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Hegemonie tak blądynki mogę tak powiedzieć he he. Czółko.

Jowito Tobie to będzie dobrze ale fajnie bo razem będziecie.
Miłej pracy Ci życzę :* :* :*

Dopisane 08.04.2011r. o godz. 02:49:

magnum44 napisał(a): [
Witaj Art i Wszyscy tutaj :)
Jestem zapracowana, kocham jednak to co robię. Wzięłam jednak na siebie za duuużo obowiązków(to moja wina) ;( ;( ;(
Muszę przebrnąć przez to wszystko i... wrzucić na luz. Niestety daleko jeszcze do tego, ale dam radę - muszę.

;)

Magnum radę dasz napewno a na luz wrzucisz w wakacje. To już niedługo a tymczasem życzę Ci mało pracy i masz buziaki ale pamiętaj że zbieramy je aż do spotkania ok ? :* :* :* :* :* :* :*

Gosia a spróbuj zapomnieć to zobaczysz he he :* :* :* :*

Paniusia do raportu za małą wypowiedź he he

Zmykam. Miłego dnia Wam życzę :* :* :* :* :* :*
~E:) niezalogowany
8 kwietnia 2011r. o 6:25
Bardzo mi się podoba określenie, nałogowy buziakarz :D :D :D
A tu na dzień dobry :) :) :) Wstawać śpioszki :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 kwietnia 2011r. o 10:24
Margot2000 napisał(a): Artur pozdrawiam serdecznie wraz z moim mezem :* Mam nadzieje ze wszystko dobrze u Ciebie i moze wreszcie porozmawiamy.

Margotko dzięki pozdrów męża. Wybacz wczoraj już nie zdążyłem Ci odpisać. No pewnie że porozmawiamy. Miłego dzionka :* :* :*

Dopisane 08.04.2011r. o godz. 10:24:

~E:) napisał(a): Bardzo mi się podoba określenie, nałogowy buziakarz :D :D :D

E a co mi pozostało he he. No wł. wstawać zaraz południe he he
Tobie i Wszystkim miłego wieczoru życzę. A co mi tam z tym nałogiem nie będę walczył he he więc proszę dla Ciebie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5183
magnum44
8 kwietnia 2011r. o 14:36
arturkedzia napisał(a): ...na luz wrzucisz w wakacje...

:| Czy ja o czymś nie wiem, a Ty o tym wiesz ?? :|
A buziaki zbieramy oczywiście :*
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich tutaj :) :)
;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2091
#mała Mi nieaktywny
8 kwietnia 2011r. o 15:32
~E:) napisał(a): Bardzo mi się podoba określenie, nałogowy buziakarz :D :D :D

E a co mi pozostało he he. No wł. wstawać zaraz południe he he
Tobie i Wszystkim miłego wieczoru życzę. A co mi tam z tym nałogiem nie będę walczył he he więc proszę dla Ciebie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

myślę, że Artur wymyślił jedyny nałog, który nie jest szkodliwy dla człowieka :D i od którego nie trzeba się odtruwać :D
~ niezalogowany
8 kwietnia 2011r. o 16:26
mała Mi napisał(a):
Tobie i Wszystkim miłego wieczoru życzę. A co mi tam z tym nałogiem nie będę walczył

Ja myślałem , że to bolecnautka a to bolecfiutek??!! :P
2091
#mała Mi nieaktywny
8 kwietnia 2011r. o 19:42
~ napisał(a):
mała Mi napisał(a):
Tobie i Wszystkim miłego wieczoru życzę. A co mi tam z tym nałogiem nie będę walczył

Ja myślałem , że to bolecnautka a to bolecfiutek??!! :P

moje jest tylko ostatnie zdanie, reszta jest cytatem :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.