~E:) napisał(a): [Łoj tam, mniejsza o szczegóły :) Całuśniku najmilszy, jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, to widzimy się w sobotę :* :* :*
Witam Wszystkich !
E zgadzam się masz rację przecież każdą definicję można zmodyfikować i ulepszyć. Całuśniku ? ale mam rumieńce he he.
A co Nam może przeszkodzić wojna skończyła się w 1945 roku he he Buziaki mamy czekamy :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 15.04.2011r. o godz. 00:55:
mała Mi napisał(a): [c
no doigrałeś się, a jakże :D jak ustalę szczegóły wykorzystywania, to Cię poinformuję :D na razie wysyłam kilka slodkich buziaków, żeby uśpiły Twą czujnośc ;) :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Szczgóły wykorzystywania ? cokolwiek to znaczy to brzmi groźnie brrrrrrr a jednocześnie bardzo tajemniczo. Odkąd mnie zbałamuciłaś to przestałem być czujny i teraz to nie wiem czy się bać czy cieszyć he he. Oby tylko nie bolało he he. Możesz mi chociaż tyle obiecać ?. Też spróbuję z buziakami bo to mi najlepiej wychodzi he he. Moje są słodsze zobaczysz :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 15.04.2011r. o godz. 01:01:
~ziemiankajak dojde do porozumienia z nowa klawiatura to tez mam cos dla ciebie tesknilam za wami ale nie za polska klawiatura buziole do odbioru :* :* :* :* :* [/c napisał(a):
Cześć Ziemianko ! Spoko dojdziesz napewno a sobota już jutro.
Dzięki a tu masz odemnie do obioru :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 15.04.2011r. o godz. 01:18:
Pannazdzieckiem napisał(a): Ewolucja Drogi Prezesie , powoli z mozolnym uporem przekształca symbiozę w przyjaźń . I chwalić Boga , że tak jest .
Do soboty Arczi , miłego dnia :D :D :D
No właśnie przez tą ewolucję - rewolucję to widzisz jak małaMi Twojego ,,niby mistrza,, w kilku słowach cyt.,,mówisz i masz,, pozbawiła wszystkich argumentów do ataku he he. I co już nie jestem myśliwym tylko króliczkiem he he. W sobotę pogadamy o tej ewolucji.
Dopisane 15.04.2011r. o godz. 01:20:
Dobranoc. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*