Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 kwietnia 2011r. o 8:29
Ewolucja Drogi Prezesie , powoli z mozolnym uporem przekształca symbiozę w przyjaźń . I chwalić Boga , że tak jest .
Do soboty Arczi , miłego dnia :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2091
#mała Mi nieaktywny
14 kwietnia 2011r. o 19:43
arturkedzia napisał(a):
No to teraz to chyba ja się doigrałem he he. Tak właśnie kończy się prowokowanie. Kto mieczem wojuje od miecza ginie he he.A możemy o tym jeszcze porozmawiać ? np. kto kogo ? he he. Ale to nie oznacza że nie mamy zbierać nadal buziaków :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

no doigrałeś się, a jakże :D jak ustalę szczegóły wykorzystywania, to Cię poinformuję :D na razie wysyłam kilka slodkich buziaków, żeby uśpiły Twą czujnośc ;) :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
~ziemianka niezalogowany
14 kwietnia 2011r. o 19:44
witam prezesa i wszystkich domownikow wlasnie siedze u kumpla dragona i sie z wami wiam prezesie dzieki za piosenke dopiero dzis odczytalam jak dojde do porozumienia z nowa klawiatura to tez mam cos dla ciebie tesknilam za wami ale nie za polska klawiatura buziole do odbioru :* :* :* :* :*
2091
#mała Mi nieaktywny
14 kwietnia 2011r. o 19:46
arturkedzia napisał(a):
~E:) napisał(a): [Kochany, ja tu żadnego egoizmu nie zauważam :) I masz świętą rację, że mamy tu do czynienia z klasyczną symbiozą, bo w zaistniałych kontaktach, jesteśmy sobie potrzebni i zadowoleni z tego :* Pierwszy Całuśniku Rzeczypospolitej :D :* :* :*
:D :D :D

E oj to chyba są dwie definicje symbiozy bo ja pamiętam z biologii że symbioza to jest wspóżycie dwóch organizmów oparta na obustronnej korzyści a Nas tu jest więcej to nie wiem jak to nazwać he he he. Najlepiej zostawmy tą biologię he he. Mogę być całuśnikiem w związku z tą poważną funkcją proszę do odebrania w sobotę :* :* :* :* :*

tutaj to najlepszym slowem będzie synergia :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 kwietnia 2011r. o 1:20
~E:) napisał(a): [Łoj tam, mniejsza o szczegóły :) Całuśniku najmilszy, jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, to widzimy się w sobotę :* :* :*

Witam Wszystkich !

E zgadzam się masz rację przecież każdą definicję można zmodyfikować i ulepszyć. Całuśniku ? ale mam rumieńce he he.
A co Nam może przeszkodzić wojna skończyła się w 1945 roku he he Buziaki mamy czekamy :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 15.04.2011r. o godz. 00:55:

mała Mi napisał(a): [c
no doigrałeś się, a jakże :D jak ustalę szczegóły wykorzystywania, to Cię poinformuję :D na razie wysyłam kilka slodkich buziaków, żeby uśpiły Twą czujnośc ;) :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Szczgóły wykorzystywania ? cokolwiek to znaczy to brzmi groźnie brrrrrrr a jednocześnie bardzo tajemniczo. Odkąd mnie zbałamuciłaś to przestałem być czujny i teraz to nie wiem czy się bać czy cieszyć he he. Oby tylko nie bolało he he. Możesz mi chociaż tyle obiecać ?. Też spróbuję z buziakami bo to mi najlepiej wychodzi he he. Moje są słodsze zobaczysz :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 15.04.2011r. o godz. 01:01:

~ziemiankajak dojde do porozumienia z nowa klawiatura to tez mam cos dla ciebie tesknilam za wami ale nie za polska klawiatura buziole do odbioru :* :* :* :* :* [/c napisał(a):

Cześć Ziemianko ! Spoko dojdziesz napewno a sobota już jutro.
Dzięki a tu masz odemnie do obioru :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 15.04.2011r. o godz. 01:18:

Pannazdzieckiem napisał(a): Ewolucja Drogi Prezesie , powoli z mozolnym uporem przekształca symbiozę w przyjaźń . I chwalić Boga , że tak jest .
Do soboty Arczi , miłego dnia :D :D :D

No właśnie przez tą ewolucję - rewolucję to widzisz jak małaMi Twojego ,,niby mistrza,, w kilku słowach cyt.,,mówisz i masz,, pozbawiła wszystkich argumentów do ataku he he. I co już nie jestem myśliwym tylko króliczkiem he he. W sobotę pogadamy o tej ewolucji.

Dopisane 15.04.2011r. o godz. 01:20:

Dobranoc. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 kwietnia 2011r. o 7:27
Jakie tam rewolucje Drogi Prezesie , zresztą wydaje mi się , że Mała Mi nie miała złych zamiarów przerabiając Ciebie w króliczka . Wspomnij takie przysłowie " pokorne ciele .... :) Gorzej będzie , jak się Kava dowie :D
Ale , ale Obywatele , kogo i gdzie odebrać jutro przed szesnastą ?? Wiadomość na prv plis , lub telefonicznie.
Miłego dnia Arturze :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Jowita niezalogowany
15 kwietnia 2011r. o 7:38
Witam wszystkich :* :* Arturze :* :* :* Zakończyłam odliczanie ;)
za 8 godz. - a może wcześniej zaczynam urloooop :) :) Ponieważ jadę
...daaaleeko, daaleeko to chciałam życzyć wszystkim z całego serca

2091
#mała Mi nieaktywny
15 kwietnia 2011r. o 17:37
Pannazdzieckiem napisał(a): Jakie tam rewolucje Drogi Prezesie , zresztą wydaje mi się , że Mała Mi nie miała złych zamiarów przerabiając Ciebie w króliczka . Wspomnij takie przysłowie " pokorne ciele .... :) Gorzej będzie , jak się Kava dowie :D

jak przystało na prawdziwego don żuana, Artur powinien bałamucić wiele niewiast :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.