Pannazdzieckiem napisał(a): [
Ze względu na to , że Ta Jedyna tylko sobotę ma wolną , co sądzisz Arczi o tym terminie ?
Ponuro wprawdzie dzisiaj
Witam Wszystkich !
Dziś nie będę się długo ropisywał tylko krótko stwierdzę. Wczoraj była pogoda Grzdyla Ponurego he he bo było tak ponuro jak w jesień.
Paniusiu mi pasuje ale komu jeszcze to nie wiem ustalimy to na prv.
Jowito to przykro mi ale chciałem dobrze więc powtórzę. Jak naj mniej pracy Ci w pracy życzę a nóż coś się zmieni he he A może buziaki pomogą zobaczmy jak myślisz ? :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 14.04.2011r. o godz. 02:07:
~E:) napisał(a): [Kochany, ja tu żadnego egoizmu nie zauważam :) I masz świętą rację, że mamy tu do czynienia z klasyczną symbiozą, bo w zaistniałych kontaktach, jesteśmy sobie potrzebni i zadowoleni z tego :* Pierwszy Całuśniku Rzeczypospolitej :D :* :* :*
:D :D :D
E oj to chyba są dwie definicje symbiozy bo ja pamiętam z biologii że symbioza to jest wspóżycie dwóch organizmów oparta na obustronnej korzyści a Nas tu jest więcej to nie wiem jak to nazwać he he he. Najlepiej zostawmy tą biologię he he. Mogę być całuśnikiem w związku z tą poważną funkcją proszę do odebrania w sobotę :* :* :* :* :*
Dopisane 14.04.2011r. o godz. 02:19:
Hegemon napisał(a): [
Czółko pozytywni : ... przy takim twardzielu ... do Ferdka Kiepskiego ...
Nawet nie próbuj stosować takich porównań Artur : )
Hegemonie dzięki za taką sugestię będę o tym pamiętał. Czółko
Sywia już się stęskniłem za Tobą. Miło Cię widzieć. Masz też zbierajmy bo prędzej czy później napewno się spotkamy :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 14.04.2011r. o godz. 02:37:
mała Mi napisał(a): [
druga część mojego planu?....co tam było...wykorzystać?... mówisz i masz :D :D
No to teraz to chyba ja się doigrałem he he. Tak właśnie kończy się prowokowanie. Kto mieczem wojuje od miecza ginie he he.A możemy o tym jeszcze porozmawiać ? np. kto kogo ? he he. Ale to nie oznacza że nie mamy zbierać nadal buziaków :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zmykam już. Miłego dnia Wam życzę :* :* :* :* :* :*