Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~psyt.. niezalogowany
13 kwietnia 2011r. o 22:29
Może tak ..może nie .. może wiatr zaniesie ją na pustkowie i pozostawi owianą tajemnicą ...już po wszystkie czasy :)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
13 kwietnia 2011r. o 22:39
~psyt.. napisał(a): ... i pozostawi owianą tajemnicą ...już po wszystkie czasy :)

Uwaga na archeologów : )

~psyt.. niezalogowany
13 kwietnia 2011r. o 22:43
..myślisz ? może przeoczą ;)

2951
#Anonim2951 nieaktywny
13 kwietnia 2011r. o 22:53
Jak zechcą, to wszystko wykopią : )

Dobranoc
2945
Mgosia
13 kwietnia 2011r. o 22:59
..są miejsca , których oko nie widziało , ani...... :)
Dobranoc Hegemonie :) ..ja już śpię chyba od dwóch godzin ..:) ale jakoś mi to niezbyt wychodzi ... czasami zmęczenie nie pozwala zasnąć .

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 kwietnia 2011r. o 2:37
Pannazdzieckiem napisał(a): [
Ze względu na to , że Ta Jedyna tylko sobotę ma wolną , co sądzisz Arczi o tym terminie ?
Ponuro wprawdzie dzisiaj

Witam Wszystkich !

Dziś nie będę się długo ropisywał tylko krótko stwierdzę. Wczoraj była pogoda Grzdyla Ponurego he he bo było tak ponuro jak w jesień.

Paniusiu mi pasuje ale komu jeszcze to nie wiem ustalimy to na prv.

Jowito to przykro mi ale chciałem dobrze więc powtórzę. Jak naj mniej pracy Ci w pracy życzę a nóż coś się zmieni he he A może buziaki pomogą zobaczmy jak myślisz ? :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 14.04.2011r. o godz. 02:07:

~E:) napisał(a): [Kochany, ja tu żadnego egoizmu nie zauważam :) I masz świętą rację, że mamy tu do czynienia z klasyczną symbiozą, bo w zaistniałych kontaktach, jesteśmy sobie potrzebni i zadowoleni z tego :* Pierwszy Całuśniku Rzeczypospolitej :D :* :* :*
:D :D :D

E oj to chyba są dwie definicje symbiozy bo ja pamiętam z biologii że symbioza to jest wspóżycie dwóch organizmów oparta na obustronnej korzyści a Nas tu jest więcej to nie wiem jak to nazwać he he he. Najlepiej zostawmy tą biologię he he. Mogę być całuśnikiem w związku z tą poważną funkcją proszę do odebrania w sobotę :* :* :* :* :*

Dopisane 14.04.2011r. o godz. 02:19:

Hegemon napisał(a): [
Czółko pozytywni : ... przy takim twardzielu ... do Ferdka Kiepskiego ...

Nawet nie próbuj stosować takich porównań Artur : )

Hegemonie dzięki za taką sugestię będę o tym pamiętał. Czółko

Sywia już się stęskniłem za Tobą. Miło Cię widzieć. Masz też zbierajmy bo prędzej czy później napewno się spotkamy :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 14.04.2011r. o godz. 02:37:

mała Mi napisał(a): [
druga część mojego planu?....co tam było...wykorzystać?... mówisz i masz :D :D

No to teraz to chyba ja się doigrałem he he. Tak właśnie kończy się prowokowanie. Kto mieczem wojuje od miecza ginie he he.A możemy o tym jeszcze porozmawiać ? np. kto kogo ? he he. Ale to nie oznacza że nie mamy zbierać nadal buziaków :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Zmykam już. Miłego dnia Wam życzę :* :* :* :* :* :*
~E:) niezalogowany
14 kwietnia 2011r. o 6:13
arturkedzia napisał(a):
... symbioza to jest wspóżycie dwóch organizmów oparta na obustronnej korzyści a Nas tu jest więcej to nie wiem jak to nazwać he he he.

Łoj tam, mniejsza o szczegóły :) Najważniejsze żebyśmy potrafili ze sobą rozmawiać, uśmiechać się do siebie, pocieszać, doradzać, osiągać kompromisy, pielęgnować przyjaźnie, kochać :* Trudne ?? a kto powiedział, że życie jest łatwe, ale może warto podjąć taki wysiłek i czerpać "pełnymi garściami" z kontaktów międzyludzkich ;) Całuśniku najmilszy, jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, to widzimy się w sobotę :* :* :*
~E:) niezalogowany
14 kwietnia 2011r. o 6:24
Tak się skupiłam na pisaniu na pisaniu, że nie przywitałam Domowników, co niniejszym czynię :* a w ramach rekompensaty hmm, może to :D :D :D Ileż to mieliśmy lat ??
&feature=related
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo