Pannazdzieckiem napisał(a): E tam , Zraniona kobieto . Szef transportu wieczorem coś wymyśli . Póki co , miłego dnia :D :D :D
Witam Wszystkich !
Z przyczyn zdrowotnych proszę o przniesienie wizyty na przyszły tydzień bo jestem w kiepskiej formie. Dziś musiałem wzywać lekarza bo już od kilku dni mam ból opasający jamy brzusznej. Dost. zastrzyk rozkurczowy na ból pomogło a na sikanie zaszkodziło bo zastrzyk zwiotczył mi mięśnie i pęcherz. W piątek jadę znów na USG może się wyjaśni skąd wziął się taki ostry ból. Podejrzenie jest na woreczek lub zapalenie miedniczek nerkowych. Pomódlcie się za mnie proszę . Boję się tej nocy. Zmykam bo padam ze zmęczenia. Miłego dnia Wam życzę :* :* :* :* :* :*
Paniusiu narazie nic nie wymyślaj proszę :)
Dopisane 06.10.2011r. o godz. 01:48:
zraniona napisał(a): Witam Cie Arturze i witam wszystkich :* planowaliscie wczoraj spotkanie u Artura? :> bezemnie :> no ja wam dam.. :> heheh :D Artur gdybym ja miala samochod to bym czesciej do Ciebie zajechala,po tych dwoch ostatnich razach uzaleznilam sie od twojego towarzystwa,lubie ludzi na luzie,a tym bardziej z ktorymi mozna sie posmiac,a przy tobie nie idzie siedziec i sie nudzic :D te twoje opowiesci .. do dzis jak se przypomne to smieje sie z nich i chciala bym ich wiecej posluchac ;) :* Ale niestety nie mam samochodu juz ;( i jestem uzalezniona od innych.. :* Pozdrawiam Cie :* i mam nadzieje ze wkrotce znowu sie spotkamy ;)
Ranna nadrobimy to innym jeszcze kilka historyjek mam Ci do opowiedzenia :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 06.10.2011r. o godz. 02:19:
E napisał(a): Arturze, Ty już masz osobistą "szufladkę" w naszej pamięci i nic tego nie zmieni. Jest ona "wyścielona" Twoją życzliwością, uśmiechem...aaaa, więcej nie napiszę, bo Ty tak łatwo się rozklejasz :D Ale rób to, bo jest to jak najbardziej męskie. Co do przynudzania, to bardzo je lubię, możesz to robić częściej :* :*
E pięknie to ujęłaś staram się tak by pozostawić po sobie jakiś pozytywny ślad a z jakim skutkiem ? jestem bardzo szczęśliwy czytając taką opinię bo wiem że moje życie ma sens. Teraz tym bardziej potrzebuję Waszej motywacji bo jest mi trochę trudniej . Dzięki E za wsparcie :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Baxiu GosiaM Wam również dziękuję za wsparcie :* :* :* :*