Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4834
#nieznajomy nieaktywny
4 października 2011r. o 17:37
E,e a to tak na poważnie? :|
tak trudna decyzja w 2 min.?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
4 października 2011r. o 17:40
tak, bo za 3 minuty będzie za późno ;)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
4 października 2011r. o 17:41
nieznajomy napisał(a): Erjotka,skocz do sklepu ,kup sobie browara a ja zrobię sobie herbate i będziemy pić razem a może Baksik przyłączy sie? :D

teee,mądralińska :> chętnie wybrałabym się na soczek,ale ledwo nogi za sobą ciągnę :] Eri,myślę,że ekipa,jak zwykle nie zawiedzie :) powodzenia i łyknijcie za mnie łyczek ;)
Witaj Artur :* zaraziłam płaczem i teraz mi smutno,ale myślę,że dziewczyny spotkają się :)
pozdrawiam :*
6979
E
4 października 2011r. o 17:58
Spotkanie przeniesione ;)

Dopisane 04.10.2011r. o godz. 17:58:

bax napisał(a): zaraziłam płaczem i teraz mi smutno,

Ja Ci się zaraz zarażę płaczem :> smutki precz, pamiętasz, szukaj "małej rzeczy" której możesz się uchwycić w chwilach zwątpienia. To może być cokolwiek, widok za oknem, uśmiech dziecka, minka na priv ;)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3225
#erjotka nieaktywny
4 października 2011r. o 18:42
No i mi się zasnęło z tego czekania :(
3655
#Kava nieaktywny
5 października 2011r. o 0:24
Słodkich snów.... :)
&feature=related
3186
#arturkedzia nieaktywny
5 października 2011r. o 2:24
magnum44 napisał(a):
Życzę Ci kolejnego wspaniałego dnia:)
Widzę, że w brykach przebierasz jak w ulęgałkach ;)

Buziole dla Ciebie :* :* :* :* :* :* :*

Magnum 44 dzięki ponoć ma padać ale między deszczem gdzieś tam przelecę he he. Trochę przebieram a tak naprawdę to próbuję reguluję dopasowuję ten nowy tak by wszystko miał ustawione jak w tym starym i stąd te przesiadki. A u Ciebie co tam słychać ? :*

Dopisane 05.10.2011r. o godz. 01:29:

Jowita napisał(a): Tak co niektórym daje popalić ta horera, ale jakże jest piękna ;)
Miłego dnia :* :*

Jowito ja już odczówam to dawanie bo plecy mnie bolą jak horera. Znów muszę brać tabletki. A jak Twoj zdrówko ? :*

Dopisane 05.10.2011r. o godz. 01:50:

E napisał(a): No wiem, jaki Ty Jesteś :* ale Oni też wiedzą, że Jesteś nie tylko kolegą, ale Kimś dużo więcej ;)

E wiesz chciałbym takim na zawsze zostać w Waszej czyli Kobiet i ich pamięci bo ja na zawsze Was Wszystkich tak zapamiętam.

Lata spędzone z forum są dla mnie wspaniałe i wyjątkowe pod każdym względem. Ech się rozkleiłem ;( E przepraszam Cię za przynudzanie :*

Dopisane 05.10.2011r. o godz. 02:06:

nieznajomy napisał(a): Witajcie :)
Erjotka,masz świetny pomysł ale jeśli spotkanie jest u Artura to szukam kierowcy bo ja też lubie piwo ;)

Nieznajomy Eri niestety mógłbym tym razem tylko popatrzeć jak się dialektujecie ale pomysł miałyście dobry a pogoda jeszczę będzie więc co się odwlecze .................

Dopisane 05.10.2011r. o godz. 02:13:

bax napisał(a):
Witaj Artur :* zaraziłam płaczem i teraz mi smutno

Baxiu nie płacz bo ściągasz deszcz he he a może w pracy tak ciężko że płaczesz ? uśmiech proszę tu wstawić :)

Dopisane 05.10.2011r. o godz. 02:16:

Kava napisał(a): Słodkich snów.... :)

Kavo proszę o więcej szczegółów he he Dobranoc :*

Dopisane 05.10.2011r. o godz. 02:24:

erjotka napisał(a): No i mi się zasnęło z tego czekania :(

I to Ci na zdrowie poszło odpoczęłaś troszkę :* :*

Sylwia a co u Ciebie słychać dawno nie rozmawialiśmy. Dla Ciebie za całokształt :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
5 października 2011r. o 6:54
arturkedzia napisał(a): E wiesz chciałbym takim na zawsze zostać w Waszej pamięci . Ech się rozkleiłem ;( E przepraszam Cię za przynudzanie :*

Arturze, Ty już masz osobistą "szufladkę" w naszej pamięci i nic tego nie zmieni. Jest ona "wyścielona" Twoją życzliwością, uśmiechem...aaaa, więcej nie napiszę, bo Ty tak łatwo się rozklejasz :D Ale rób to, bo jest to jak najbardziej męskie. Co do przynudzania, to bardzo je lubię, możesz to robić częściej :* :* :* Dla wszystkich Domowników :*

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.