magnum44 napisał(a):
Życzę Ci kolejnego wspaniałego dnia:)
Widzę, że w brykach przebierasz jak w ulęgałkach ;)
Buziole dla Ciebie :* :* :* :* :* :* :*
Magnum 44 dzięki ponoć ma padać ale między deszczem gdzieś tam przelecę he he. Trochę przebieram a tak naprawdę to próbuję reguluję dopasowuję ten nowy tak by wszystko miał ustawione jak w tym starym i stąd te przesiadki. A u Ciebie co tam słychać ? :*
Dopisane 05.10.2011r. o godz. 01:29:
Jowita napisał(a): Tak co niektórym daje popalić ta horera, ale jakże jest piękna ;)
Miłego dnia :* :*
Jowito ja już odczówam to dawanie bo plecy mnie bolą jak horera. Znów muszę brać tabletki. A jak Twoj zdrówko ? :*
Dopisane 05.10.2011r. o godz. 01:50:
E napisał(a): No wiem, jaki Ty Jesteś :* ale Oni też wiedzą, że Jesteś nie tylko kolegą, ale Kimś dużo więcej ;)
E wiesz chciałbym takim na zawsze zostać w Waszej czyli Kobiet i ich pamięci bo ja na zawsze Was Wszystkich tak zapamiętam.
Lata spędzone z forum są dla mnie wspaniałe i wyjątkowe pod każdym względem. Ech się rozkleiłem ;( E przepraszam Cię za przynudzanie :*
Dopisane 05.10.2011r. o godz. 02:06:
nieznajomy napisał(a): Witajcie :)
Erjotka,masz świetny pomysł ale jeśli spotkanie jest u Artura to szukam kierowcy bo ja też lubie piwo ;)
Nieznajomy Eri niestety mógłbym tym razem tylko popatrzeć jak się dialektujecie ale pomysł miałyście dobry a pogoda jeszczę będzie więc co się odwlecze .................
Dopisane 05.10.2011r. o godz. 02:13:
bax napisał(a):
Witaj Artur :* zaraziłam płaczem i teraz mi smutno
Baxiu nie płacz bo ściągasz deszcz he he a może w pracy tak ciężko że płaczesz ? uśmiech proszę tu wstawić :)
Dopisane 05.10.2011r. o godz. 02:16:
Kava napisał(a): Słodkich snów.... :)
Kavo proszę o więcej szczegółów he he Dobranoc :*
Dopisane 05.10.2011r. o godz. 02:24:
erjotka napisał(a): No i mi się zasnęło z tego czekania :(
I to Ci na zdrowie poszło odpoczęłaś troszkę :* :*
Sylwia a co u Ciebie słychać dawno nie rozmawialiśmy. Dla Ciebie za całokształt :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*