Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3118
#sylvia nieaktywny
16 października 2011r. o 20:40
E pięknie napisane :* Witajcie :* :* :*
Witaj Arturze :* :* :* Wczoraj byłam w Paryskiej wybawiłam się i wytańczyłam na maxa :D a to dla Ciebie Arturze moje dwie ulubione piosenki z Paryskiej na których najlepiej się bawie :)

PS. oczywiście z dedykacją dla blondyneczek :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 października 2011r. o 2:45
GosiaM napisał(a): Możemy być, słuchać wspólnie muzyki , powspominać..cieszyć się tą chwilą (inną od tej co była) dopóki jest... bo pewnie przeminie jak wszystko inne :)

&feature=related

Witam Wszystkich !
GosiaM ok i już nie będziemy do tego wracać. Racja trzeba żyć chwilą i w zgodzie z ludźmi. :*

Dopisane 17.10.2011r. o godz. 02:22:

mała Mi napisał(a): dla Ciebie Arturze :)

:*:*:*

małaMi dziękuję Ci za piosenkę i buziaki . Ja przez wekend odpoczywałem . Masz kilka ode mnie :* :* :* :* :* :*

Dopisane 17.10.2011r. o godz. 02:26:

~magnum44 napisał(a):

Zdrowia, zdrowia, zdrowia :*

Magnum 44 to najważniejsze dzięki a co tam u ciebie słychać ?
:* :* :* :* :* :*

Dopisane 17.10.2011r. o godz. 02:32:

zraniona napisał(a): witam :) Arturze kazdy cie caluje,wiec i ja cie obslinie :D :* :* :* :* :* :*

Nie każdy tylko Kobiety he he. Możemy tak zrobić gdy troch ozdrowieję bo teraz to za słaby jestem na takie manewry he he
:* :* :* :* :* :*

Dopisane 17.10.2011r. o godz. 02:38:

E napisał(a): Arturze drogi,
niech moje nogi,
do Ciebie mnie niosą,
w butach, czy boso.
Jesteś naszym Przyjacielem,
dajesz radości wiele,
snu wesołego życzę,
rozchmurz swoje oblicze:):):*

E nie zawstydzaj mnie proszę ale przyznaję to bardzo miłe rozchmurzyłaś moje oblicze bardzo bardzo dziękuję Ci Droga E
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 17.10.2011r. o godz. 02:45:

sylvia napisał(a): E pięknie napisane :* Witajcie :* :* :*
Witaj Arturze :* :* :* Wczoraj byłam w Paryskiej wybawiłam się i wytańczyłam na maxa :D a to dla Ciebie Arturze moje dwie ulubione piosenki z Paryskiej na których najlepiej się bawie :)

PS. oczywiście z dedykacją dla blondyneczek :D

Sylwiu Droga to się podwójnie cieszę bo wiem że coś tam jeszcze fajnego się wydarzyło zgodnie z tą dedykacją. Tak trzymać. Też bym potańczył przy tych utworkach :* :* :* :*

Zmoderowano 17.10.2011 godz.18:42 - powód: (Hegemon)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 października 2011r. o 7:04
Moderację prosimy o interwencję :) Żółwiku do dzieła :) Miłego dnia Arczi :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
17 października 2011r. o 8:33
Witam wszystkich ;) Arturze :* :* :* Jednym słowem - masz racje :* :*
Miłego dnia życzę w ten mroźny poranek :* :* :*
3225
#erjotka nieaktywny
17 października 2011r. o 15:45
Pannazdzieckiem napisał(a): Moderację prosimy o interwencję :) Żółwiku do dzieła :) Miłego dnia Arczi :D

Pisz do Sentiego, bo dla mnie to za trudne, co nasz kochany Arti tu namącił :D
2951
#Anonim2951 nieaktywny
17 października 2011r. o 18:49
Czółko Artur i kompanija cała : )

&ob=av2e
~magnum44 niezalogowany
18 października 2011r. o 0:09
Art, witaj w nowym pięknym dniu :*
Zdrowiej, jako i ja zdrowieję :)

Hegemonie, piękna muzyka :)

Pozdro dla Wszystkich domowników :) :)
~zraniona niezalogowany
18 października 2011r. o 9:24
Witam kochany Arturze.. chcialam sie podzielic nowosciami,mam wnusia 49cm,wazy 2751gramm wazy ;) I wlasnie dopiero dzisiaj sie dowiedzialam jak ma imie DAVID :) ciesze sie niesamowicie,juz za 2 dni wyjezdzam zeby go poprzytulac :* Zycze tobie duzo duzo duzo zdrowia ... i milego dnia :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza