Jowita napisał(a): Witam wszystkich ;) Arturze :* :* :* Jednym słowem - masz racje :* :*
Witam Wszystkich !
Przed wczoraj nie było mnie bo większość wieczoru przespałem znów bo jak ból mnie puszcza to ze zmęczenia odrazu odlatuję.Dziś (w środę) do południa odbieram wyniki krwi i moczu i może będę coś wiedział co dalej będziemy robić. Ból z nerki dokucza mi nadal i on głównie psuje mi samopoczucie.
Jowito tak pomyślałem że nie warto upierać się przy czymś co jest nierealne skoro tak musi być to niech tak będzie. Zdrowie jest najważniejsze i tym muszę się teraz zająć a propos jak Ty się czujesz ? :* :* :* :* :* :*
Dopisane 19.10.2011r. o godz. 01:55:
~magnum44 napisał(a): Zdrowiej, jako i ja zdrowieję :)
Magnum 44 taki mam zamiar jak trafimy na fachowców to wszystko będzie dobrze. Dzięki za informacje :* :* :* :*
Dopisane 19.10.2011r. o godz. 02:09:
~zraniona napisał(a): Witam kochany Arturze.. chcialam sie podzielic nowosciami,mam wnusia 49cm,wazy 2751gramm wazy ;) I wlasnie dopiero dzisiaj sie dowiedzialam jak ma imie DAVID :) ciesze sie niesamowicie,juz za 2 dni wyjezdzam zeby go poprzytulac :* Zycze tobie duzo duzo duzo zdrowia ... i milego dnia :* :*
Zraniona gratuluję Ci wnusia . I jak się czujesz w tej nowej zaszczytnej roli ? napewno jesteś dumna. Super że jedziesz do nich. Jestem pewien że będziesz super babką. Buziaki im ode mnie przkarz proszę :* :* :* :* :* :* Do zobaczenia po powrocie.
Dopisane 19.10.2011r. o godz. 02:35:
E napisał(a):
zraniona napisał(a): ciesze się niesamowicie
Żebyś Ty wiedział, jak Ona się wczoraj cieszyła, pół miasta się zeszło, żeby dzielić tą radość ;) :D
Arturze, powiedz, że jest lepiej:) Wszyscy czekamy na wiadomość z pierwszej ręki :)Dla Ciebie :* :* :*
E mogę sobie tą radość jej wyobrazić jaka była szczęśliwa a teraz i my razę z nią się cieszymy :* :* :* :* :* U mnie jest tak jak pisałem czekam na wyniki.
Dopisane 19.10.2011r. o godz. 02:41:
VIP007 napisał(a): Witaj Arturze ,,,super że diagnoza okazała się trafiona i ,że dochodzisz do siebie .Teraz jak by nie było trzeba walczyć z tym brukowcem :D ale znając Ciebie to pikuś ,głowa do góry .Po szperałem troszkę w necie ,wiesz i muszę stwierdzić ,że ludzie tacy jak ty są nie do zajechania ,zresztą sam oceń ,ten filmik obrazuję ,że można wiele i jeszcze wiecej ,,,pozdrawiam Cię gorąco oraz domowników :* -a teraz klik klik poniżej
http://patrz.pl/filmy/ekstremalna-jazda-na-wozku
Vipo powoli walczę narazie się rozpoznajemy he he. Filmik masakra ale goście wymiatają szok od samego patrzenia spociłem się he he.
Dopisane 19.10.2011r. o godz. 02:44:
erjotka napisał(a): Masakra, bałam się całe oglądać.
Arturze, jak tam?
Eri raz lepiej raz gorzej czyli w normie he he :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*