Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3225
#erjotka nieaktywny
18 października 2011r. o 19:01
Rnniusia, co jest?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
18 października 2011r. o 20:27
Życzę WSZYSTKIM dobrej nocy, niektórym, szczególnie spokojnej nocy i dobrych wieści od rana :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3225
#erjotka nieaktywny
18 października 2011r. o 20:51
Dobranoc :)
7632
#VIP007 nieaktywny
18 października 2011r. o 21:19
Spokojnych snów ,,,,
&feature=player_detailpage

Dobranoc ,,,,,
7612
bax
18 października 2011r. o 21:27
Artur,kochany chłopie :* życzymy spokojnej nocy i tak bardzo chciałam powiedziec do zobaczenia"do jutra"...:(...ale mój "stan" nie pozwala na odwiedziny ;) :D ...jakom pirat drogowy,kolejny raz udało się ;) :D ...
&feature=related

spokojnej nocy :* pozdrawiam Ciebie i domowników :* dobranoc :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
19 października 2011r. o 2:44
Jowita napisał(a): Witam wszystkich ;) Arturze :* :* :* Jednym słowem - masz racje :* :*

Witam Wszystkich !
Przed wczoraj nie było mnie bo większość wieczoru przespałem znów bo jak ból mnie puszcza to ze zmęczenia odrazu odlatuję.Dziś (w środę) do południa odbieram wyniki krwi i moczu i może będę coś wiedział co dalej będziemy robić. Ból z nerki dokucza mi nadal i on głównie psuje mi samopoczucie.

Jowito tak pomyślałem że nie warto upierać się przy czymś co jest nierealne skoro tak musi być to niech tak będzie. Zdrowie jest najważniejsze i tym muszę się teraz zająć a propos jak Ty się czujesz ? :* :* :* :* :* :*

Dopisane 19.10.2011r. o godz. 01:55:

~magnum44 napisał(a): Zdrowiej, jako i ja zdrowieję :)

Magnum 44 taki mam zamiar jak trafimy na fachowców to wszystko będzie dobrze. Dzięki za informacje :* :* :* :*

Dopisane 19.10.2011r. o godz. 02:09:

~zraniona napisał(a): Witam kochany Arturze.. chcialam sie podzielic nowosciami,mam wnusia 49cm,wazy 2751gramm wazy ;) I wlasnie dopiero dzisiaj sie dowiedzialam jak ma imie DAVID :) ciesze sie niesamowicie,juz za 2 dni wyjezdzam zeby go poprzytulac :* Zycze tobie duzo duzo duzo zdrowia ... i milego dnia :* :*

Zraniona gratuluję Ci wnusia . I jak się czujesz w tej nowej zaszczytnej roli ? napewno jesteś dumna. Super że jedziesz do nich. Jestem pewien że będziesz super babką. Buziaki im ode mnie przkarz proszę :* :* :* :* :* :* Do zobaczenia po powrocie.

Dopisane 19.10.2011r. o godz. 02:35:

E napisał(a):
zraniona napisał(a): ciesze się niesamowicie

Żebyś Ty wiedział, jak Ona się wczoraj cieszyła, pół miasta się zeszło, żeby dzielić tą radość ;) :D

Arturze, powiedz, że jest lepiej:) Wszyscy czekamy na wiadomość z pierwszej ręki :)Dla Ciebie :* :* :*

E mogę sobie tą radość jej wyobrazić jaka była szczęśliwa a teraz i my razę z nią się cieszymy :* :* :* :* :* U mnie jest tak jak pisałem czekam na wyniki.

Dopisane 19.10.2011r. o godz. 02:41:

VIP007 napisał(a): Witaj Arturze ,,,super że diagnoza okazała się trafiona i ,że dochodzisz do siebie .Teraz jak by nie było trzeba walczyć z tym brukowcem :D ale znając Ciebie to pikuś ,głowa do góry .Po szperałem troszkę w necie ,wiesz i muszę stwierdzić ,że ludzie tacy jak ty są nie do zajechania ,zresztą sam oceń ,ten filmik obrazuję ,że można wiele i jeszcze wiecej ,,,pozdrawiam Cię gorąco oraz domowników :* -a teraz klik klik poniżej
http://patrz.pl/filmy/ekstremalna-jazda-na-wozku

Vipo powoli walczę narazie się rozpoznajemy he he. Filmik masakra ale goście wymiatają szok od samego patrzenia spociłem się he he.

Dopisane 19.10.2011r. o godz. 02:44:

erjotka napisał(a): Masakra, bałam się całe oglądać.
Arturze, jak tam?

Eri raz lepiej raz gorzej czyli w normie he he :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
19 października 2011r. o 15:08
Witajcie :*
Faktycznie film masakra i E miała rację co do spostrzeżeń odnośnie niepełnosprawności :*
Jak zdrowie Arturku ? :*
6979
E
19 października 2011r. o 16:23
nieznajomy napisał(a): E miała rację

Czasami miewam rację ;) :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.