Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 maja 2013r. o 20:36
E napisał(a): ... Pozdrowienia od Artura :* :* :*

Dziękujemy Literko , rzeczniku Ty nasz prasowy :) :* :* :*

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
9 maja 2013r. o 21:32
E napisał(a): ... kartoflanka do łóżka...
Pozdrowienia od Artura :* :* :*

Mrrr... rarytas:)

Buziole również dla Artura:*:*

E:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
6979
E
10 maja 2013r. o 20:14
Okazuje się, że poziom usług wzrasta :)
Poranne zacierki na mleku smakowały jeszcze lepiej :)
Dobrą nowinę stanowi to, że poprawiły się wyniki morfologiczne i nie tylko. Czekamy na jutrzejsze wyniki i może...ale zaczekajmy do jutra :)
Pozdrowienia dla personelu w Lubaniu, który do pacjenta podchodzi z sercem:)
Buziole od Artura :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5183
magnum44
10 maja 2013r. o 20:39
E napisał(a): ... poprawiły się wyniki morfologiczne i nie tylko.

Super!

Bardzo się cieszę:):)

:* :* :*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
7612
bax
10 maja 2013r. o 22:15
E :* dziękuję za przekaz pozytywnej energii Artura :)

Artur:* poczekam cierpliwie na Twój wpis,pozytywny myślę:)
Pozdrawiam Twoich rodziców :)i domowników:)

Deszczowo od czwartku,ale to dobrze,bo każdy pracuś musi porządnie odpocząc' ,aaa cooo :)...
6979
E
11 maja 2013r. o 16:41
Arturze :* powiedz sam, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :)
Wracaj do własnych przyzwyczajeń, własnych miejsc i ulubionych zajęć:)
Liczę, że jak "złapiesz oddech" to zobaczymy Twój wpis ;)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 maja 2013r. o 3:00
E napisał(a): Arturze :* powiedz sam, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :)
Wracaj do własnych przyzwyczajeń, własnych miejsc i ulubionych zajęć:)
Liczę, że jak "złapiesz oddech" to zobaczymy Twój wpis ;)

Witam Was Moi Drodzy !
No pewnie że w domu najlepiej. Marzyłem o tej chwili. Jestem słaby ale w domu więc będzie dobrze. Myślałem że nie dam rady usiąść na wózek ale siedzę od 20.00 a teraz piszę do Was.
A wróciłem ok 15.00 ze szpitala. Było ciężko ale chęć do życia i świadomość ile osób daje mi wsparcie duchowe dała mi siłę żeby to przetrwać. Teraz marzę o schabowym he he a tu trzeba na mlecznych jechać. Lubię mleczne ale nie codziennie.

E próbuję wrócić ale każdy dzień jest inny. Musi być dobrze. Dzięki że pisałaś w moim imieniu. Koniec muszę odpoczywać :)

Miłego dnia Wszystkim życzę i dziękuję Wszystkim za wsparcie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7632
#VIP007 nieaktywny
12 maja 2013r. o 4:56
arturkedzia napisał(a): Musi być dobrze.
i tak 3maj Arturze Waleczny bo nie ma innej opcji :D :D Witaj przyjacielu,,na spoko regeneruj siły i wracaj do formy ,pozdrowienia dla domowników :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza